2777
2789

خیلیییی حالم بده. میشه یکم حرف بزنین باهام

من فقط با اکسم چت کردم نمیخواستم ادامه دار شه

قبلا یبار اتفاق افتاد ازش پنهون کرده بودم خودش فهمید ولی  منو بخشید و...

بعد دیروز یه حدسایی زده بود و صبح زنگ زده بودیم و یهویی گفت از صفحه گوشیم اسکرین شیر بدم و توضیح داد حالش بد شده و خیلی فکرش به هم ریخته. بهم شک نداره فقط میخواد مطمئن شه فکر اشتباه نکنه

منم پیامارو شیر ندادم که ببینه

بعدش قطع کردم  چند بار زنگ زد جواب ندادم بعدش پیام داد ایتارو گفتیم🥲

خیلی حالم بده نمیدونم باید چیکار کنم

من واقعا دوسش دارم خیلی زیاد

نقطه ها منم توی پیاما

[۶/۵, ۱۲:۵۹]amir: زهرا

[۶/۵, ۱۳:۰۳] amir: اگر سرت درد می‌کنه میخوای حرف نزنی اشکال نداره

[۶/۵, ۱۳:۰۵] .: دردت به جونم

[۶/۵, ۱۳:۰۵] .: میشه یکم تنها باشم

[۶/۵, ۱۳:۰۵] amir: خدا نکنه درد تو باید به جون من باشه

[۶/۵, ۱۳:۰۵] amir: اره عزیزم حق هر کاری که میخوای رو داری

[۶/۵, ۱۳:۰۶] amir: به شرط اینکه باعث نشه حالت بد بشه

[۶/۵, ۱۳:۰۶] .: بمیرم

[۶/۵, ۱۳:۰۶] amir: لطفاً اگر دیدی حالت خوب نشد بیا با هم حرف بزنیم

[۶/۵, ۱۳:۰۷] amir: اینجوری می‌بینمت نمیتونم هیچ کاری انجام بدم

[۶/۵, ۱۳:۰۸] .: باشه

[۶/۵, ۱۳:۰۸] amir: من از این کارم که اومدم بهت همچین حرفی زدم جدا پشیمونم

[۶/۵, ۱۳:۰۸] .: تو خیلی شخصیت خوبی برام 

همه چیت کامله

[۶/۵, ۱۳:۰۹] .: دلم نمیخواد باعث شم بهت اسیب برسه

[۶/۵, ۱۳:۰۹] .: حالمو بد میکنه این فکرا

[۶/۵, ۱۳:۰۹] amir: نه قربونت بشم تو خودت باعثش نمیشی خودم باعثشم که همه چیو خیلی دقیق میبینم

[۶/۵, ۱۳:۱۰] amir: نباید اینقدر سخت گیر باشم و

[۶/۵, ۱۳:۱۰] amir: وقتی که سرت بهتر شد یه چیزی خوردی دوست دارم باهات خوب راجبش حرف بزنم

[۶/۵, ۱۳:۱۰] amir: مخصوصا الان که از کارم پشیمونم

[۶/۵, ۱۳:۱۱] amir: کاملا حلش کنیم چون دوست ندارم توی این حال باشی

[۶/۵, ۱۳:۱۱] amir: اونم سر حرفی که من زدم یا کاری که من کردم

[۶/۵, ۱۳:۱۱] amir: جدا حالمو بد میکنه

[۶/۵, ۱۳:۱۱] amir: حلش میکنیم باشه؟

[۶/۵, ۱۳:۱۲] .: چشم

[۶/۵, ۱۳:۱۲] .: بمیرممم برات

[۶/۵, ۱۳:۱۲] .: خیلی دوست دارم

[۶/۵, ۱۳:۱۲] amir: دورت بگردم پس منتظرت میمونم تا سر دردت بهتر بشه

[۶/۵, ۱۳:۱۳] amir: منم دوست دارم آخه اگر نه که اینقدر به دوتامون فکر نمی‌کردم توی بحثامون

[۶/۵, ۱۳:۱۳] amir: نزن این حرفو

[۶/۵, ۱۳:۱۴] .: ❤️‌

من 

بیچاره زیدت.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه هر دو؟

قدرشو بدون خیلی دوست داره 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حالا پارتنر من سر اینکه مادر یه پسری بهم شماره پسرشو داد که رفتی کشورش تورو همراه کنه قهر کرده رفته ...

تو روحت🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۱۹اون ۲۲

من گیج شدم این شوهرته؟

رلته؟

اکسته؟

قبلا یادمه گفتی شوهر داری اخه

بخدا اف شد رفتانگار الان بلیط گرفتم دارم میرم پیش پسرش

بهش توضیح بده