2777
2789
عنوان

دیپلم بگیرم یانه

148 بازدید | 18 پست

من سی چهارساله.... پانزده سالگی مدرک نهم رو گرفتم ینی نوزده سال پیش ..نوزده سال ک نرفتم .. الان بنظرتون بدم دیپلمم بگیرم بخونم یا نمیتونم من خیلی علاقه دارم.. دوتاهم بچه دارم... معدل نهمم ۱۸ونیم هست.. اگه برم ادامه بدم میدونین شرایطش هزینش چطوره ...بعد من باید ازنهم ادامه بدم یا نه... با این معدل رشته چی میتونم بردارم لطفا راهنماییم کنین تا درست تصمیم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر عزیزم حتما بگیر یه چیزی هست واسه خودت حتی اگه نخواهی جایی ارائه کنی از من میشنوی بعدش هم برو‌ حداقل کاردانی یه چیزی خوندنی بگیر مثل مدیریت بیمه ای هتلداری چیزی 

تجربی نمیتونم بخونم؟

دانشگاه میخواین برین؟ خودتون میتونین زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی تجربی رو بادبگیرین ؟ به نظر من که تجربی برای شما مناسب نیست امکان داره تجدید بشید وسط کار ول کنید درسو

چرا نتونی برو مدارس بزرگسال 

رشته هم هرچی علاقه داری بخون ولی اگه حس میکنی حافظت یکم ضعیف شده یا اونقدر وقت و حوصله درس خوندن نداری بنظرم رشته نظری نخون چون امتحانا نهایی شدن خیلی سخته 

دانشگاه میخواین برین؟ خودتون میتونین زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی تجربی رو بادبگیرین ؟ به نظر من که ت ...

دانشگاه رو مطمعن نیستم همسرم در آینده بزاره یانه.. نمیدونم ک نمیتونم ینی توی خونه تمرین کنم یادبگیرم

دانشگاه رو مطمعن نیستم همسرم در آینده بزاره یانه.. نمیدونم ک نمیتونم ینی توی خونه تمرین کنم یادبگیرم

ببین پس مطمئن نیستی بری دانشگاه یا نه تجربی نرو الان کلی دانش آموز هستن با معلم هم فیزیک و شیمی رو متوجه نمیشن چه برسه به تو خونه یادگرفتن که برای شما که از درس دور بودین سخت تر هم میشه یا رشته معارف برین که درساش حفظیه یا یه رشته فنی یا کاردانش به هر حال همشون مدرکت دیپلم حساب میشه

رشته کودک یاری فکر کنم برای کاردانش باشه درساش چیزی نداره این رشته رو میتونی بری

ینی چطور سخت شده

الان تاثیر قطعی در کنکور داره 

یعنی امتحانات نهایی شده و طوری شده که باید خیلی بخونید نمره ی بالای ۱۴ ۱۵ بیارید تا بتونید دیپلم بگیرید ...

کتاب ها عوض شده 

نمیدونم باز خودتون میدونید شرایط نهایی دادن رو سرچ کنید کامل اطلاعات کسب کنید

ببین پس مطمئن نیستی بری دانشگاه یا نه تجربی نرو الان کلی دانش آموز هستن با معلم هم فیزیک و شیمی رو م ...

مرسی از توضیحت... میدونین گی باید برم ثبت نام کنم واینکه نهم رو باید دوباره بخونم؟