2777
2789

همسر من بيشتر دوستم داره من کمتر.  ادم خوبيه ولى اگه ازم دور بشه زياد دلتنگ نميشم فقط چون بهش نياز دارم باشه خوبه بهش عادت کردم و لى عاشق عاشق نيستم اون بيشتر دوست داره منو و عاشقمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ب قول دوستام شوهر ذلیلم از نوع زنجیری اش الان شش ساله از خودم میپرسم عاشق چیه این مرد شدم هنوز جوابی پیدا نکردم...اون قبل عقد عاشق سینه چاک بود ...بعد عقد میگف دوستت دارم ولی دیوانه وارعاشقت نیستم...الان بعد شش سال میگع شاید اوایل ازدواج احساسم بهت کمرنگ بود اما الان بدون تو میمیرم😨😨😨😨من که نفهمیدم هنوز این ادم دوسم داره نداره عاشقمه نیس

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
آخه من نمیتونم ببینم همسرم بچموبیشترازمن دوس داشته باشه.خودشم میدونه نسبت بهش حسودم همیشه مراقبه کار ...

اووووه شما خیلی کم سن و سالی احتمالا

البته اوایل ازدواج عشق هیجانیه ولی به مرور عشق عاقلانه میشه بچه دار که بشی بچتو از خودت بیشتر دوس داری

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

من و شوهرم تو خانواده ب اسم لیلی و مجنون مشهوریم 😆😁الان ده سالی از عشقمون میگذره

ᶠᴿᴼᴹ ᴬ ᴰᴬᵞ ᴼᴺ ᴴᴱ'ˢ ᴺᴼᵀ ᵞᴼᵁᴿ ᴸᴼᵛᴱ ᴴᴱ'ˢ ᵞᴼᵁᴿ ᴱᵛᴱᴿᵞᵀᴴᴵᴺᴳ..
کاش منم مثل شما همسرمو ديوانه وار ميپرستيدم!!! دلم عشق ميخواست اما سنتى ازدواج کردم! و به عشقم نرسيد ...

دیگه اونوفراموش کن.بهش عشق بورز کم کم عشقوحسش میکنی

دیگه اونوفراموش کن.بهش عشق بورز کم کم عشقوحسش میکنی

الان 13 ساله ازدواج کرديم ولى عاشق نميشم هيچوقت, ولى خب زن خوبيم براش هرچى گفته گفتم باشه ازم راضيه و ديوانه وار دوستم داره.