2777
2789
عنوان

بارون که میاد..دعا مستجاب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست
قسمت میدم به اون خدای بالای سرت  دستت رو بالا بگیر از ته دلت از خانم فاطمه زهرا بخاه منو شفا ب ...

وای موهای تنم سیخ شد.... الهی به حق آبروی فاطمه زهرا خداشفاتو بده. اللهم صل علی محمد وآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره زلزله زده ها کاش خدا کمکشون کنه. دعای همه منجمله منم مستجاب بشه

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
براي منم دعا ميكني؟؟؟😔😔😔😭😭😭😭

حتما عزیزدلم 😍

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
وای موهای تنم سیخ شد.... الهی به حق آبروی فاطمه زهرا خداشفاتو بده. اللهم صل علی محمد وآل محمد

فدای تو عزیزم واسه همتون دعا کردم مررررسی عزیزدلم همیشه تنت سالم باشه..اینجا کرمانشاه روبرو دانشکده پزشکی 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
بیچاره زلزله زده ها کاش خدا کمکشون کنه. دعای همه منجمله منم مستجاب بشه

ارره واقعا خیلی بارون زیاد اود دو روزه ..الهی دعات براورده شه

فدای تو عزیزم واسه همتون دعا کردم مررررسی عزیزدلم همیشه تنت سالم باشه..اینجا کرمانشاه روبرو دانشکده ...

عزیزمی. آخی. خوش به حالتون. ما اینجا آرزو داریم یه قطره بارون به زمین بیاد. اینجا هوابهاری شده 

برا منم دعا کنید منم  براتون دعا میکنم

حتما عزیزم 

اگه قابل باشم براتون دعا کردم لطفا برای ی خانم دعا کنین چندین و چندسال منتظر فرزند هستند

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

حتما عزیزدلم 😍

ممنون عزيزم 😍😍🌹🌹🌹😘😘😘

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
عزیزمی. آخی. خوش به حالتون. ما اینجا آرزو داریم یه قطره بارون به زمین بیاد. اینجا هوابهاری شده 

عزززیزدلم ان شا الله اونطرفام میاد کجایی شما 

اگه قابل باشم براتون دعا کردم لطفا برای ی خانم دعا کنین چندین و چندسال منتظر فرزند هستند

عززیزم بخدواسه کسایی که فرزند ندارن دعا کردم ایشالا مستجاب شه به حق دل پاک همتون