2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست بیایین

40 بازدید | 5 پست

سلام . لطفا راهنمایی کنید 

من خیاطی میکنم و با درآمد خودم پول جمع کردم که چرخمو عوض کنم چون اونیکی قدیمی بود و کار نمیکرد .

حالا شوهرمم باید ۵ تومن روش بذاره که اون چرخ موردنظرمو بتونم بخرم.

بعد حالا یه هفته پیش که چرخ قدیمی رو فروختم . رفتیم دوسه تا مغازه گشتیم و هرکدوم سر قیمت و مدلش به توافق نرسیدیم.

قرارشد روز بعد بریم یه نمایندگی دیگه . که شبش با شوهرم سر یه موضوع دیگه بحثمون شد شدید .و سرلجبازی گفت که حق نداری دیگه برا بیرون خیاطی کنی و فقط برا خودمون بدوزی کافیه.

حالام ۴ روزه قهریم

از ا‌ونروزم عین خیالش نیست که قرار بود چرخ بخریم

منم موندم معطل بایه عالمه پارچه و تعمیرات

پول هم تو حساب مشترکمونه

اووف بابا چرخ لازمم چطوری بگم بریم بخریم

خیلی لجباز و زورگوئه 

خیلی بدم میاد مردا همه مسائلو با هم قاطی میکنن شوهر منم اینجوری میکنه مثلا اگه بخواد بهم رانتدگی یاد بده ولی دعوامون شه میگه دیگه نمیام ! 

ولی تو سعی کن با چرب زبونی باهاش وارد معامله بشی مثلا بگو حالا این بار که پارچه مردم رو قبول کردم باید بهشون به موقع تحویل بدم و بدقول نشم حالا بیا بریم خرید بدون تو که نمیتونم خرید کنم باید یه مرد باهام باشه و اینکه تو واردی تو اینچیزا سرمو کلاه نزارن و....

خرش کن در جهت منافع خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم صبر کن از خر شیطون بیاد پایین شوهرمنم لج کنه طول میکشه آروم شهاگه میتونی با همون چرخ قبلی کارای ...

چرخمو فروختم رفته. موندم والا. خیلی لجبازه. وقتی کم میاره دست میذاره رو نقطه ضعفم 

خیلی بدم میاد مردا همه مسائلو با هم قاطی میکنن شوهر منم اینجوری میکنه مثلا اگه بخواد بهم رانتدگی یاد ...

آره والا. عین بچه هستن

خریدنو که میخره. ولی مسئله اینجاست که قهریم و حرف نمیزنیم

البته اون در واجبات حرف میزنه ها ولی من نه

کلا تو دعواها اون پاپیش میذاره برا آشتی

مخصوصا  ایندفعه که سیلی هم بهم زد البته منم هرچی ازدهنم دراومد گفتم بهش واسه همین زد