2777
2789
عنوان

خسته شدم از چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تو داری میگی ۱۱۰ کیلویی. اگه با ورزش و رژیم لاغر شی پوستت شل و آویزون میشه. تنها راهش عمل جراحیه

نه عزیزم پوستمم خوبه تو خونه ورزش میکنم یه ساعتم میرم بیرون پیاده روی چون بچه ی کوچیک دارم

من عمل کردم راضی ام صد در صد عوارضی داره به هر حال معده و روده دستکاری میشه . ولی عوارضش خیلی کمتر از عوارض چاقی مرضی .من کبد چرب داشتم فشار خون زانو درد و هزار تا مشکل دیگه . الان خداروشکر خیلی راضی ام . دوست داری تاپیک اولمو بخون در همین مورده

من عمل کردم راضی ام صد در صد عوارضی داره به هر حال معده و روده دستکاری میشه . ولی عوارضش خیلی کمتر ا ...

چند سالته قد و وزنت چقد بود چقد شد. فشار خون داشتی قرص میخوردی؟ الآنم فشار خون داری ؟ لطفا توضیح بده

مگه ننیگن از ۱۱۰ کیلو رو تامین اجتماعی میده؟

از بی ام آی ۴۰ به بالا من وزنم ۱۱۴ بود و قدم ۱۶۵ 

تأمین اجتماعی کامل نمیده حدود ۱۰ دوازده تومن از پول وسایل میده بیمارستان دولتی بری هزینه خیلی کمتر میشه . من تکمیلی داشتم ۳۲ تومن پول بیمارستان بود ۳ تومن دادم پول وسایلمو ده بیمه تامین اجتماعی داد بقیه ش رو تکمیلی خودم ۸ تومن دادم 

تاپیک اولمو بخون عزیزم

خوندم و چقدر خوشخال شدم😍

خداروشکر

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..