2777
2789
عنوان

قطره بایوگایا

151 بازدید | 8 پست

سلام کسی میداند کرمان قطره بایوگایا در کدام داروخانه میتوانم پیدا کنم

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

اطلاعات یعنی کجا

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من هم واسه پسرم فرستادن البته از آمريكا ١٠ ميله و تا ٢٠٢٠ زمان داره پسرم خوب شده من هم دو سه تا دارم اگه خواستين تماس بگيرين يا اس ام اس بدين ٠٩١٢٠٢١٦٨٨٩

م من یدونه بایوگایا دارم خیلی وقت پیش خریدم و‌ نی نی م نیاز نداره خودم ۳۵۰ تومن خریدم میدونید که قیمتش خیلی بالاس تازه ا‌ون زمان الان که اصلا نیست ... ۱۵۰ تومن میفروشم تا برج ۷ هم اعتبارش هست هر کسی میخواد پیام بده ۰۹۱۲۳۷۸۴۹۳۴ برای کولیک بچم عالی بود عالی