2777
2789
خب با تراز کنکورش میاد روی هشت خورده ایی و نه

خب بیاد

منم تراز کلم این حدود شد ولی پرستاری قبول شدم نعهدی هارم حتی قبول  نشدم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی امسال چقدر سخت سوال داده بودن من خودم یه زمانی دانش اموز بودم خیلی نسبت به زمان ما سخت شده بو ...

میدونم من هم پارسال دادم هم امسال . درسته سخت بوده ولی نمرات خوب کم نیست چون اکثرا واسه نهایی وقت گذاشتن بچه ها

بدبینانه ۹۲۰۰، خوشبینانه ۹۷۰۰ولی خوبه ها، چون احتمالا سطح تراز نهایی امسالم پایین باشه مثل کنکور

کاش 9200 نده . پارسال 9100 بودم ترمیم کردم امسال حداقل کاش 9500 به بالا بده . مرسی عزیزم وقت گذاشتی 💕

کاش 9200 نده . پارسال 9100 بودم ترمیم کردم امسال حداقل کاش 9500 به بالا بده . مرسی عزیزم وقت گذاشتی ...

میدونم حستو، خودم چقدر امسال شب بیداری و سختی کشیدم ولی ترازمو خیلییی پایین داد 

از لحاظ روحی نمیتونم یکسال دیگه هم بمونم، همش ذهنم درگیر حرف فامیل میشه، شما حاضری دوباره بمونی؟

خواهش میکنم عزیزم

ادبیات و ریاضی 19.75 زیست عربی شیمی فیزیک دینی و زبان 19.5 سلامت 19 هویت 16

چه جالب مصحح ها گفتن ادبیات بالاتر از ۱۹.۵ نداشتیم شما ۱۹.۷۵ میشی

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

میدونم حستو، خودم چقدر امسال شب بیداری و سختی کشیدم ولی ترازمو خیلییی پایین داد از لحاظ روحی نمیتونم ...

نمیدونم والا . فکر کنم بتونم امسال قبول شم . فعلا که فقط دست به دعام حداقل مثل پارسال نهایی نزنه تو ذوقمون . منم تراز کنکورم اونقدری که باید بالا میرفت نرفت . حداقل کاش نهایی خوب باشه . ایشالا امسال راحت میشی