2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار بعضیا تکنیکی تست میزنن تو تشریحی می مونن، یکی از اقوام ما ریاضی بلد نبود راه حل رو توضیح بده و ...

خیلی حیفه، چون اگه یه درصد کنکور یهو یه جوری سخت بشه که تکنیکای تستی جواب نده طرف کنکورشم خراب میکنه، مخصوصا الان که باید بیشتر برای نهایی ها وقت گذاشته بشه، با توجه به تاثیر ۶۰ درصدش

حتی اگه زیست و شیمی رو 20 هم بشه ترازش حدودا میشه 6700 - 6800 که تراز کلش حدودا میشه 8200 - 8300 . پ ...

میدونی امسال چقدر سخت سوال داده بودن 

من خودم یه زمانی دانش اموز بودم خیلی نسبت به زمان ما سخت شده بودن

میدونی امسال چقدر سخت سوال داده بودن من خودم یه زمانی دانش اموز بودم خیلی نسبت به زمان ما سخت شده بو ...

سخت بوده ولی بچه هام خوب خوندن نمره های خوب زیاد داریم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من خودم همه نمره هام۱۹ بود شد ترازم ۸۵۰۰ این چجوری میخواد۸۵۰۰ بشه

عزیزم میشه بگی من دقیقا کجا گفتم ایشون ۸۵۰۰ میگیره؟ 

گفتم من نمره‌هام بالا بود ۸۵۰۰ گرفتم ایشون قطعا پایین تر میشه