یازده جلسه میشه که رفتم کلاس رانندگی هنوز اونطور که فکر میکردم به رانندگی تسلط ندارم. مربیم اجازه نمیده اشتباه کنم تو پارک کردن به محض اینکه یکم کج میشم فرمونو کنترل میکنه کلاج و ترمز رو میگیره. دور دو فرمان و یه فرمان رو خوب بلدم دوبل رو هم همینطور اما میترسم روز ازمون فاصله جانبیم رو نتونم رعایت کنم و خراب بشه😭 تازه از تقاطع ها، فرعی به اصلی و فلکه ها هم بشدت میترسم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا نشینی پشت ماشین خودت مسلط نمیشی و ریزه کاریاش دستت نمیاد خیلی چیزارو تو رانندگی(با ماشین خودت) یاد میگیری
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
عزیزم حداقل باید ۲تا سه ماه هر روز تمرین کنی تا مسلط بشی
من اوایل خیلی جرات داشتم ولی روز به روز داره جراتم کم تر میشه چون اشتباه میکنم همش. واکنش هام کنده. مربیم تو جاهای شلوغ نمیبره یه جلسه به خواست خودم عصر رفتیم که کلی غر زد که بدم میاد از ساعت شلوغ و این تایم اموزشی نیست و فلان.
مرسی عزیزممنم دلم میخاد برم ولی میتزسم از پسش بر نیام سرکوفتم بزنن
ببین مربی خوب انتخاب کن همه چی فقط به مربی بستگی داره. مربس من تا جلسه پنجم خیلی خوش اخلاق بود یهو جلسه ششم بشدت عصبانی و بی حوصله بود و به همه کارهام غر زد اخرشم گفت ولش کن بریم تو خیابونا بگردیم. من اون روز اصلا نفهمیدم دارم چیکار میکنم بغضم گرفته بود. ولی بازم پررو بودم ماشین بابامو فرداش تنهایی برداشتم بردم و آینه بغلش خورد به اینه بغل یه ماشین دیگه و خسارت برداشتن دوتاش😶😂 اونم به خاطر اینکه مربی نگفته بود فاصله جانبیم رو چطور باید تشخیص بدم همش فرمونم رو کنترل میکنه.
عزیزم اگه ماشین داری موقعکه میدونی خلوت هست با یکی برو تمرین کن از جاهای خلوت شروع کن من هر روز ...
بابام هست ولی تازه قلبش رو فنر زده و استرس اصلا واسش خوب نیست. هر دفعه هم من باهاش رفتم بیرون نزدیک بوده بزنم و کلی استرس بهش وارد کردم. مجبورم تنها برم ولی انقدر سوتی میدم جرات نمیکنم😂
وقتی میری ثبت نام کنی از هنرجوهایی که میان اموزشگاه بپرس از مربیشون راضی هستن یا نه. هنر جوها معمولا صبح زود میان ساعت ۷ اینا. من شنیدم مردا بهترن ولی اگه هولت کنن مرد و زن نداره.