2777
2789
عنوان

دوستم میگه من فقط دنبال شوهرم 😐😑

195 بازدید | 21 پست

این خانم ۲۷ سالشه و شاغله

یساله ما رفیقاش ، هر برنامه ای برای بیرون گذاشتیم با ما نیومد مارو پیچوند ، مشکلی هم از سمت خانوادش برای بیرون اومدن نداره

ازش پرسیدم علت این بیرون نیومدنت با ما چیه ؟ میگه من چون سینگلم کسی توی زندگیم نیس با شما بیام بیرون که چی بشه ؟ حداقل با یه پسر برم بیرون شاید تهش به ازدواج ختم شد با شما توو گروه چت میکنم کافیه .عملا بهمون گفت چون از شما چیزی برای من درنمیاد پس دلیلی برای دیدنتون نیس😂😐

شما باشین با همچین دختری دوستی رو ادامه میدین؟

تازه ما هر چند ماه یبار بیرون میرفتیم اونم نمیومد !!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن گنگش خیلی بالاس😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اره ادامه میدم حداقل صادق بود علاوه بر اون همه کمبود دارن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نه این چه حرفیه 🥴😂🫤 هم با دخترا برو هم به نیت ازدواج با دخترا و جمع دخترونه اک ی جور خوش میگذره

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

واسه کسایی که سودو تو ازدواج میبینن متاسفم یعنی کل هدفشون همینه؟ مگه ما حیوانیم که فقط دنبال تولید مثل باشیم خیر سرمون یه عقل اضافه تر داریم یه سودیم واسه دنیامون باید داشته باشیم