2777
2789
عنوان

پارتنر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 66 پست
نه من که اینجوریم بقیه رو نمیدونم دختر باید دخترونه باشه پسر هم پسرونهمثلا خانما خوششون میاد یه آقا ...

اهوم درسته حرفتون واقعا دوس نداریم ی اقای مث خانم رفتار کنه  زشته چندش میشیم واقعا 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم احترام متقابل لازمه ی ی رابطه خوب و پایداره حالا شاید اون خانوم فک میکنه ک شما ناراحت نمیشی ...

احترام احترام میاره

حالا فرضا من ناراحت نشم به نظرت تا کی میخواد ادامه بده؟ 

و آیا این براش عادت نمیشه؟ 

حالا اومد و ما از هم خوشمون اومد ازدواج کردیم همیشه که نمیخوایم با این کلمات زندگی کنیم جلوی همه و بچه و... 

بلاخره باید عوض بشه یا بای بای

احترام احترام میارهحالا فرضا من ناراحت نشم به نظرت تا کی میخواد ادامه بده؟ و آیا این براش عادت نمیشه ...

دقیقا 

عادت میشه براش و واقعا بد میشه  زندگیو اصن خراب میکنه 

حرفتون درسته وارد زندگی مشترک ک میشی خیلی چیزا فرق میکنه اگ از همون اول ک تو رابطه هستین اینجور رفتار کنه  و بعدعم ازدواج کنین واقعا بد میشه چون تو زندگی مشترک خیلییی چیزا تغییر میکنه و خواه و ناخواه  ی سری  رفتارا تغییر میکنن  ی سری چیزارو باید  کنار گذاشت و ی سری چیزارعم باید  اوردشون تو زندگی ‌‌.....

اگ از همین الان سعی کنین تغییرشون بدین خیلی بهتره 

اصلا به اون صورت هم قهری نیس و این جالب شده برام

مطعمنی دختره؟ی جای کار میلنگه ها😐😂

من با این که میدونم کار اشتباهیی اصلا هم دفاع نمیکنم …ولی تا دعوا راه نندازم جیغ و داد نکنم روزم شب نمیشه 😐😐

بنظرم کات کن بره اصلا نرمال نیست…

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

چرا من باید این کارو بکنم اونوقت؟ 😂

داداش داره برا خودت میگه چرا گل به خودی میزنی تو😐😂😂😂😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

من فقط میتونم بهش گوشزد کنم تربیتش وظیفه کسی دیگه بوده

درست ولی شما الان باهاش در ارتباط هستین و اذیت میشین 

از این زاویه هم نگاه کن بهش