نظرتون راجع به دختری که بد دهنه نه به صورت خیلی جدی ولی بد دهنیش مثل پسراس و بعضی از ما پسرا اصلاااا خوشمون نمیاد دختر مثل پسر رفتار کنه و حرف بزنه مخصوصا شوخی های جنسی و شوخی های توهینی مثلا من پارتنرم هرزگاهی از روی شوخی بهم میگه کو..*نی و من هیچی نمیگم به نظرتون این از سر علاقشه یا منظوری چیزی داره من گاهی وقتا گیج میشم تاحالا هم کامل و واضح نگفتم چرا این حرفو میگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احترام احترام میارهحالا فرضا من ناراحت نشم به نظرت تا کی میخواد ادامه بده؟ و آیا این براش عادت نمیشه ...
دقیقا
عادت میشه براش و واقعا بد میشه زندگیو اصن خراب میکنه
حرفتون درسته وارد زندگی مشترک ک میشی خیلی چیزا فرق میکنه اگ از همون اول ک تو رابطه هستین اینجور رفتار کنه و بعدعم ازدواج کنین واقعا بد میشه چون تو زندگی مشترک خیلییی چیزا تغییر میکنه و خواه و ناخواه ی سری رفتارا تغییر میکنن ی سری چیزارو باید کنار گذاشت و ی سری چیزارعم باید اوردشون تو زندگی .....
اگ از همین الان سعی کنین تغییرشون بدین خیلی بهتره
داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊