نظرتون راجع به دختری که بد دهنه نه به صورت خیلی جدی ولی بد دهنیش مثل پسراس و بعضی از ما پسرا اصلاااا خوشمون نمیاد دختر مثل پسر رفتار کنه و حرف بزنه مخصوصا شوخی های جنسی و شوخی های توهینی مثلا من پارتنرم هرزگاهی از روی شوخی بهم میگه کو..*نی و من هیچی نمیگم به نظرتون این از سر علاقشه یا منظوری چیزی داره من گاهی وقتا گیج میشم تاحالا هم کامل و واضح نگفتم چرا این حرفو میگی
ولکن بابا هرکسی ی نظری داره😂وای خدا رفیقمو پارنترش دیروز همینو ب هم میگفتن نزدیک بود بمیرم از خنده� ...
اوو نامزدت یکم حساسههه😂
والا من دو سه بار بهش گفتم بعد ازش پرسیدم بدت میاد یا نه گفت این لوس بازیا و ناراحت شدنا واسه بچه سوسولاس راحت باش😂 ولی خب خودش تاحالا اینجوری بامن حرف نزده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا ما پسرا تا یه جاییش اوکیه ولی دختر بیاد بگه اینجوری نه
شما بد دهن نباش که پارتنرت ام یاد بگیره
اصن برا پسرا ام عادی نیس چه معنی میده این حرفای چرت
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین