2777
2789

مامان بابام،بابام خودکشی کرد برا مامانم،با خانوادش قهر کرد برا مامانم،مامانمم دوسش داشت،اما هردوشون یه اسل بعد زندگی‌مشترکشون خیانتاشونو شروع کردن،خیانتای جنسی،بابام ازینا شده بود که با حنده پولیا میخابید،مامانم با سه تا مرد دوست بود...

الانم طلاق عاطفی گرفتن حدا از هم زندگی میکنن،اما نمیخان کسی بفهمه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
مامان بابام،بابام خودکشی کرد برا مامانم،با خانوادش قهر کرد برا مامانم،مامانمم دوسش داشت،اما هردوشون ...

😐😐😐پس عشق کشکه وایی من هنوز تو دنیای کارتون ها هستم فکر میکنم عشق و زندگی ابدی هست هنوز اخه چرا خیانت میکنن از این واژن اب میاد از اونم همین ببخشید میگم واقعا طلا که نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابام،بابام خودکشی کرد برا مامانم،با خانوادش قهر کرد برا مامانم،مامانمم دوسش داشت،اما هردوشون ...

چقدر دردناک

چرا شما باید اینا رو بدونید به این وضوح

چقدر سختی کشیدید

اما یوال اینه چرا یکسال بعدش

چرا انقدر زود؟

چقدر دردناکچرا شما باید اینا رو بدونید به این وضوحچقدر سختی کشیدیداما یوال اینه چرا یکسال بعدشچرا ان ...

خیلی سخت بود،واقعا.

همیشه مامانم باهام دردودل میکرد،همچیچ میدونستم،پیامارو میخوندم(پیاما بابام با خرابا)،حرفاشونو میشنیدم،دعواهاشونو میدیدم،بابام غر میزد...

مامانمم پیاماشو با پسرا میدیدم،حتی عکس پیاماشونو هنو دارم،یا از پیاماش اسکرین میگرفت تو گالریش میدیدم،صدای تماس تصویریاشو میشنیدم،عکساشو با اون مردا میدیدم،نوداشو دیدم....

تازه من خیلی چیزا رو هنوز نمیدونم،اما یه سری چیزا فهمیدم،انگار حتی از قبل ازدواجشونم همینکارارو میکردن،بعد ازدواجم ترک نکردن...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...