منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه کلا بی خواب شدم شاید دو ساعت بخوابم قبلا اگر نمیخوابیدم چشمام خسته میشد اذیت میشدم الان نه من میدونم بعد زایمان حسرت این روزارو میخوام بکشم ک چرا نخوابیدم اما دست خودم نیس
یعنی مثل جغد شدم جالبه ک چشمام خسته نمیشه حالا بعد زایمان ک بچه نذاره بخوابیم حسرت این روزارو قراره ...
منم همینطور تمام شب و بیدارم... هرروز هم صبح از ۸ تا ۱۲ کلاس دارمبعدم تا بیام یکم جمع و جور کنم و غذا درست کنم شب شده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فداتشم ممنونم مهربون، الهی به خواسته ی دلت برسی 🌺
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه کلا بی خواب شدم شاید دو ساعت بخوابم قبلا اگر نمیخوابیدم چشمام خسته میشد اذیت میشدم الان نه من مید ...
اره واقعا منم فردا پسفردا زایمانمه از بس گفتن نمیزاره بخوابی و فلان دبگه هی امروز فردا میکنم دیشب پیام دادم دکتر اگر میشه بعدا بیام🤣🤣🤣🤣
ولی جدی در طول روز خودتو مشغول کن بخوابی خیلی برا رشدش خوبه منم شبا بیدار ولی روزا خوابم میبرد.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن