2777
2789

همش ۱۴سالم بود ی پیرزن لاغر و ضعیف تو کوچه خلوت خواهرم اینا افتاده بود همش کمک میخواست هیچکسو نبود رفتم دستشو گرفتم بردم تو خونش شهر کوچیکی بود اکثرا همه همدیگرو میشناختن 

بردم تو خونش ولی فقط ب حالت چهار دست و پا می‌تونست راه بره گفت میتونی بری پسرم رو صدا کنی 

قبل رفتن من پسرش اومد سریع رفت مادرشو بغل کرد گذاشت رو رخت خواب بالش پشتش گذاشت مادرشو می‌بوسید میگف چرا آخه میری بیرون مادر من چیزیت میشد من چه خاکی تو سرم میریختیم

مرده همش ازم تشکر میکرد حدود ۴۰سال ب بالا میشد 

بعد ها شنیدم فقط همین یه پسر رو داره که گاها براش پرستار میگیره و گاها خودش میاد بهش سر میزنه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد که اینیادت افتاد اومدی تعریف کردی واسمون؟

اینک چقدر تربیت مهمه آخه چند دقیقا دو سه سال پیش بازم ی پسر دیدم تو کوچه مادر پیرشو با فوش و داد بیداد برد خونه 

میگفتن حتی میزنن مادرشونو 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اینک چقدر تربیت مهمه آخه چند دقیقا دو سه سال پیش بازم ی پسر دیدم تو کوچه مادر پیرشو با فوش و داد بید ...

وی😑

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

آفرین بہ شماوآفرین بہ اون پسرخوب

اولش میترسیدم ولی از التماس نتونستم بی تفاوت رد شم برم

اینک چقدر تربیت مهمه آخه چند دقیقا دو سه سال پیش بازم ی پسر دیدم تو کوچه مادر پیرشو با فوش و داد بید ...

میدونی ب سرنوشت آدم هم هست گاهی همه تلاشتو میکنی بچه رو عاقل و درست تربیت کنی ولی باز ب خطا میره 

اولش میترسیدم ولی از التماس نتونستم بی تفاوت رد شم برم

خدا خیرت بده مطمئن باش هر خوبی کنیم یجایی ی روزی ب خودمون بر میگرده 

البته احتیاط و رعایت جوانب هم مهمه ولی نفس کارت خیلی خوب بود ❤️

میدونی ب سرنوشت آدم هم هست گاهی همه تلاشتو میکنی بچه رو عاقل و درست تربیت کنی ولی باز ب خطا میره

تربیت نصفشه بیشتر ماجرا به ذات برمیگرده