2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

53 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میشه جوابمو بدین من ۱۵هفته باردارم همچنان تهوع صبحگاهی دارم ولی چون سرکلاژ شدم نباید بالا بیارم فشار میاد به شکمم دیشب یه قرص ب شش خوردم تهوعم خوب شده عوارضی نداره؟کسی بوده استفاده کرده باشع؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور عزیزم این خودش یه ویتامینهمنم تا ماه قبل ک میشدم 6خوردمهیچ ضرری نداره

برای من ک فعلا استفراغ صبحو کنترل کرده واقعا ۴ماهه خسته شدم از عوق زدن😂ولی چون سابقه دوتا سقط داشتم میترسم عوارض داشته باشه

از دکتر قرص ضدتهوع بگیر تا این هفته هارو ردکنی

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

دکتر برا منم نوشته بود . سه تا سرمم برام زد برا تهوع . برا من ک بی فایده بود از ۸ هفته تا۱۴ هفته یکس ...

دمیترون مصرف نمیکردی؟خودم ک علایم کمبود ویتامین ب شش رو دارم کلا پوست لبهام کنده شده همش خشک میشه

برای من ک فعلا استفراغ صبحو کنترل کرده واقعا ۴ماهه خسته شدم از عوق زدن😂ولی چون سابقه دوتا سقط داشتم ...

هر 6ساعت بخور واقعا جواب میده

همه اینا میگذره 

رسیدی به 19هفته حرکتاشو حس کردی عشق میکنی ازش،،

دمیترون مصرف نمیکردی؟خودم ک علایم کمبود ویتامین ب شش رو دارم کلا پوست لبهام کنده شده همش خشک میشه

دمیترون ک میخوردم بدترم میشدم . در کل تا دوره ی ویارت تموم نشه هیچی کار ساز نیست اما سیرابی یکممم شدتش رو کمتر میکنه امتحان کن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....