2777
2789

سلام دوستان ، با پسری رفتم تو رابطه الان تقریبا پنج ماهه 

اون از همه نظر از من سر تره ، چند بار گفت شماره باباتو بده قرار خواستگاری بذاریم ولی من به مامانم که گفتم گفت بابات بهونه های بنی اسرائیلی میاره چون طرف غریبست میگه نمیتونم اعتماد کنم ، یعنی فعلأ خواستگاری از طرف بابام کنسله ، پسره هم گفته مشکلی ندارم صبر میکنم 

دیروز حال و حوصله نداشتم از طرفی هم گفتم بذار کات کنم طرف بره پی زندگیش علاف نشه ، یه چندتا چرت و پرت گفتم و گفتم خدافظ ، اونم هیچی نگفت فقط استیکر ناراحت فرستاد گفت چرا به همین زودی جا زدی و فلان منم دیگه جواب ندادم ، بعد شب ساعت ۱۱ اینا بود برام کلیپ عاشقانه فرستاد من جواب ندادم و پاک کردم یهو دیدم گفت درو باز کن دم درم وگرنه زنگو میزنما 😐 مامان بابام خواب بودن رفتم درو باز کردم اومد تو راهرو همچین بغلم کرد استخونام خورد شدن 😑 دستمو گرفت بوسید منو نشوند کنارش گفت ببین من نمیتونم ولت کنم نفوذ کردی تو تمام وجودم مطمئنم بعد از تو هیچکسو به اندازه تو نمیتونم دوست داشته باشم از صبح گلوم قفل شده هیچی نمیتونم بخورم من از بچه بدترم دیگه نگو ولم میکنی و.....

بعد از جیبش یه جعبه درآورد گفت اینم واسه آشتی برات خریدم ، بازش کردم دیدم یه نیم ست نقره هستش خدایی خیلی خجالت کشیدم و از رفتارا و حرفام ناراحت شدم 

نمیدونم بخدا تو دوراهی موندم ، من قدم ۱۵۰ اون ۱۹۲ 😐 من ۵۷ کیلو هستم اون ۱۲۰ 😐 باشگاه میره 

بابای اون هنوز هیچی نشده به پسرش میگه برو نامزدتم بیار بریم مسافرت و گردش و تفریح ولی خانواده من از اون مغز زنگ زده ها هستن ، میترسم اگه قبولش کنم بعداً مسخرمون کنن سر همین اختلاف فرهنگی 

از طرفی هم میترسم همسایه ها دیده باشن مارو ، بهش پیام دادم گفتم دیگه از این کارا نکن آبرومونو تو محل نبر میگه مگه چیکار کردم فوقش دستتو میگیرم میبرمت یه جایی تو این دنیا دوتایی زندگی میکنیم دیگه 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نامزدش نیستی دوس دخترشی نامزد یعنی شیرینی خورده با اطلاع پدر و مادر هر دو طرف

مشکلی نداره که باهاش دوستی ولی نیارش خونه🫥

اگرم قصدش جدیه بگو زودتر بیاد نذارم زیاد بهت دست بزنه

تا وقتی نیومده خواستگاری 

و عقدت نکرده بهش اعتماد نکن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بزارین باور نکنم

هرجور صلاح میدونی عزیز علاف نیستم اول صبحی این همه تایپ کنم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اگه واقعیههه که باید بگممم.....اووووخیییییی قلبمممممم😂🦋

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
عزیزم نامزدش نیستی دوس دخترشی نامزد یعنی شیرینی خورده با اطلاع پدر و مادر هر دو طرفمشکلی نداره که با ...

بخاطر نی نی یار اونجوری نوشتم چون کلمه دوس دختر و دوس پسر اینجا ممنوعه