2777
2789

من دخترم چهارماهه است وشيرخشکي 

بهش آپتاميل ميدم،درروزشکمش دوبارکارميکنه ولي خيلي نيست جاريم ميگه چون شکمش دوباردرروزکارميکنه وزن گيريش خيلي خوب نميشه شيرخشکش روعوض کن هي توگوشم وزوزميکنه من به دخترم يه بارنان دادم اسهال گرفته بود بايه روزخوردن بعدکه آپتاميل دادم بهترشدبنظرشماچيکارکنم؟؟؟؟؟

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

با شیر خشک اضافه شکلات شیر خشکی تو تاپیک های منو درست کن 😍 همین به ذهنم رسید که حروم نشه ببخشید 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست

بچه ام در روز ۶ باری دستشوی میکنه

ولی کم

شیر خودم میخوره

الان سه ماهه اس و اخرین بار وزنش کردم ۶ کیلو بود

سه هفته پیش

طبق بهداشت نمودارش درسته

ولی بقیه نگرانم میکنن

میگن زیاد دستشوی میکنه

با شیر خشک اضافه شکلات شیر خشکی تو تاپیک های منو درست کن 😍 همین به ذهنم رسید که حروم نشه ببخشید&nbs ...

ببخشيداصلانفهميدم يعني چي؟؟؟؟؟

اگه دخترت میخوره و اذیتش نمیکنه و وزن گیریش خوبه چه دلیلی داره اذیتش کنی؟ فقط به حرف دکترش گوش کن به حرف بقیه اصلا توجه نکن

بچه هایی هستن که بیشترم شکمشون کار میکنه...ربطی به وزن گیری نداره...

سوال منم هست بچه ام در روز ۶ باری دستشوی میکنه ولی کم شیر خودم میخوره الان سه ماهه اس و اخرین با ...

وزن به دنیا اومدنش چقدربود

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

عوض نكن منم پسرم خيلي دستشويي ميكرد ولي وزن گيريش خوب بود تازه شيرخشك بچه هاي آلرژيكو ميخورد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
سوال منم هست بچه ام در روز ۶ باری دستشوی میکنه ولی کم شیر خودم میخوره الان سه ماهه اس و اخرین با ...

نه باباميگي مقدارش کمه خوبه ديگه عزيزم

اگه کم پی پی میکنه یعنی کامل نکرده دیگه توج نکن به حرف دیگران وزنگیری بچه رو نسبت به وزن اولیه حساب میکنن معمولا

سلام شیر خشک یارانه ای چطوره 

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔