2777
2789

مدام به شما میگه این رفتار اشتباهه ازدواج نکنین😐

خب ینی اگ واقعا طرف ی رفتار اشتباه داشته باشه ما بهش بگیم فلانی این رفتارت اشتباهه خب برا این میگیم ک دوستش داریم دوست داریم رفتارشو درست کنه . 

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

در خانه اگر کس است یک حرف بس است

ینی ی بار بگو دوبار بگو طرف خودشو اصطلاح کرد کرد

نکرد دیگه خودتو سبک نکن چون طرف تورو ب چشم ی غرغرو میبینه

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

به کلمه مدام توجه کن 

اگه یه نفر سر هر چیزی بگه اشتباهه قصدش آگاهی دادن نیست 

کنترله‌ یعنی من میخوام تو رو جوری که دوست دارم تغییر بدم

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خانه اگر کس است یک حرف بس استینی ی بار بگو دوبار بگو طرف خودشو اصطلاح کرد کردنکرد دیگه خودتو سبک ...

آهااا گرفتممممم ینی بار بعدی باید گذاشت رفت؟

آره ولی دقت کن نوشته شده "مدام"

کسی که دائما در حال ایراد گرفتنه از رفتار آدم قطعا مشکل داره و گزینه‌ی مناسبی برای ازدواج نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به کلمه مدام توجه کن اگه یه نفر سر هر چیزی بگه اشتباهه قصدش آگاهی دادن نیست کنترله‌ یعنی من میخوام ت ...

خب مثلا کسی که هی وسط چت کردن بره بیاد یا بهت دوروغ های ریز بگه با این رفتار باید چیکار کرد؟

آره ولی دقت کن نوشته شده "مدام"کسی که دائما در حال ایراد گرفتنه از رفتار آدم قطعا مشکل داره و گزینه‌ ...

خب  اگ واقعا اشتباه باشه چی مثلا سین کنه بعد جواب نده بگه ببخشید حوصله نداشتم یا وسط چت بره بیاد اف شه آن شه یا بفمی دوروغ ریز بت میگه خب باید چیکار کرد 

خب مثلا کسی که هی وسط چت کردن بره بیاد یا بهت دوروغ های ریز بگه با این رفتار باید چیکار کرد؟

تو رو نمیدونم 

اما اگه بخوای به سبک من عمل کنی 

بسپار لای خرماش گردو بزارن 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
ن نرو ولی دیگه همون موضوعم بارها وبارها تکرار نکن

خب مثلا اگ وسط چت  بیاد اف شه آن شه بگه مشغولم کار دارم و این کارو دو سه بار وقتی چت میکنین تکرار کنه چی؟