اصلا حالم خوش نیست یک حالت پایداری ندارم مثلا چند ساعت پیش ی فاجعه رخ داد ولی ناراحت نشدم
حالا که ازش چند ساعت گذشته احساس ناراحتی میکنم
چرا اینجوری شدم ؟
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
همیشه شبا بیدارم و به گذشته و اتفاقاتی افتاد فکر میکنم به گذشته شومی که داشتم
میگه که از گذشته درس بگیر اما بارشو به دوش نکش اگر چراغی رو توی دستت داشته باشی و بگیریش پشت سرت سایه خودت سبب میشه که راهتو نبینی
داشتم به این فکر میکردم وقتی داشت بهم تعرض میکرد نزدمش یا دفاع نکردم ققط ترسیده بودم و ترس نفس نمیکش ...
شکایت نکردی ازش؟