2777
2789
عنوان

فقط خانمای ترتمیز بیان

208 بازدید | 12 پست

شما برای تمیز کردن و لایه برداری پوست بدنتون از چی استفاده میکنین؟

میخوام همچین پوستم صاف وبلوری شه خسته شدم ازبس با کیسه وروشور افتادم به جون پوستم تازه سفیدتر که نمیشه هیچ سیاهترم شده پوستممم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوست مرغی و صاف شدن بعد از شیو میگن کرم ویتالایر خوبه البته بخش زیادیش بستگی به روش حذف موهات داره 

ولی پوست خودم چون روشنه دنبال راهی برای سفید کردن نیستم

ولی یه اسکراب هایی هست که هفته ای دوبار نهایت باید استفاده بشه نمیدونم خوبه یا نه ولی یه تستی بزن اگر خیلی برات مهمه 

عزیزم من گاهی که وقت و حوصله دارم با شاورژل خودمو میشورم😅شامپوبدن اسکراب‌دار یا حتی خود اسکراب بدن ...

میدونی یه چیزی قوی تر از اسکراب میخوام 

یه چیزی که همچین بزنم پوست بندازم😂😂😂

نمیدونم سالسیک اسید بگیرم بزنم به کل بدنم

سر زانوهام .آرنجام.قوزک پام همه جاام حالم دیگه بهم میخوره....با اینکه ۲۴ساعته حمومم وهر دیقه کیسه می ...

از خشکی زیاد 

باید محصولات مراقبتی بدن مخصوص پوست خشک بگیری که مهم ترینش یه مرطوب کننده است فیشیال هم بری باز باید بعدش رعایت کنی که هم خشکی برطرف بشه و هم به مرور تیرگی رفع بشه

میدونی یه چیزی قوی تر از اسکراب میخوام یه چیزی که همچین بزنم پوست بندازم😂😂😂نمیدونم سالسیک اسید بگ ...

وای😂😂😂

من دانشجو بودم یکی بهم یه پماد معرفی کرد،فکنم توش همین اسید اینا داشت،گفته بود لایه برداره،من و مامانم و خواهرم زدیم،هر سه تا صورتامون انقد ناجور پوست انداخت،رومون نمیشد بیرون بریم😂😂😂😂