بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واییی من از گریه های ترانه خیلی ناراحت میشم که همه شون باهاش بد هستن میگن فیلمه وای زهرا با رژ لبااا ...
زهرا کاری به قیافش ندارم آروم و بدون حاشیه اس وقتی ترانه گریه میکرد فقط اونو نگار رفتن پیشش سیاوش از همه پست تره ادای روشن فکرا رو در میاره ولی داغونه بیشعور منم ترانه رو دوست دارم مهبد هم عشقهه عشقق امیدوارم مهبد و ترانه برنده شن چشم طناز و ماهرخ حسووود بترکه ماهرخ و درک نمیکنم به تو چه تو رابطه بقیه دخالت میکنی
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
من پریدم فقط این دوشب دیدم از ماهرخ طناز پریسا سودا متنننننفرم
دقیقاااا برنامه اولش جوری بود که اینا رو دوست داشتی و از نگار بدت میومد ولی نگار به شدت مهربون و باشخصیته بدتر از اونا سیاوش و امیرحسین و علی و شاهین هستند مهبد عشقههه
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی