2777
2789

من سر ی مسئله ای چند ماه پیش ناراحت شدم ازش  و ی مدت حرف نزدم باهاش اما آنقدر پیش داداشم گلگی کرد ازم و داداشم انقدر گفت که باهاش حرف بزن حرف زدم چون خودش فهمیده بود اشتباه کرده بود و جواب محبت های منو با بدی جواب داد و واقعا فهمیدم آدم دو رویی هست الان میاد میگم باهاش سر سنگین باشم و حرف نزنم چون دلم واقعا شکست اون موقع ازش اما باز نمی توننممم😂باز گرم باهاش حرف میزنم و صمیمی. من کلا هیچ وقت نتونستم تو زندگی با کسی سرد برخورد کنم دلم نمیاد بعد همه راحت دل منو میشکونن خدایا کرمتو شکر😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن بخاطر برادرت ...ولی دیگه مثل سابق صمیمی نشو ...سعی کن حدو مرزها رو حفظ کنی و اجازه نده ...

نه اصلا مثه قبل نیستم قبلا همه چیووو براش تعریف می کردم الان اصلا

توام مث خودشون باش فک نکن خوبیات ب خودت برمیگرده

خب برنگشت دیگه نگم چه کاری کرد به خدا آدمی نیستم آبروی کسیو ببرم و حتی تو نی نی نی سایت پیش غریبه ها هم کارشو نگفتم حتی مامانش از من خجالت کشیده بود به خاطر کار دخترش و اومد پیشم