2777
2789

قبلا یه تایپک گذاشتم با عنوان 

خواستگارم گفته شرطم اینه مادرم باید بامون زندگی کنه شما قبول میکردین؟

شرایط خواستگارم  اینه 

پزشکه وضع مالیش خوبه یک خونه دو طبقه داره- ماشینش 207- 25 سالشه- خوشتیپ و خوش قیافه- آروم و مودبه-  مسئولیت پذیر و روشن  فکر-  اصلا اهل خیانت نیست تو زندگیش  با یک دختر  دوستت نبوده فقط ازدواجیه و هدفش پیشرفته حتی اینستا هم نداره- پدرش هم فوت شده و مادرش براش همه کس بوده- یه  خواهر مهربون و خوش قلب هم داره- فقط میگه خونه دوطبقه از من و مادرم پایین ما بالا-  

تو تایپک قبلی گفتن تحیق کن ما هم الان  نزدیک دو ماهه تحقیق کردیم هم از طرق قرار هم از همسایه و آشنا- همه از خوبیها شون میگن خودمم طبق شناختی که پیدا کردم مادرش فهمیده و با شعوره و چون خودش  تجربه مادر شوهر بد رو داشته اصلا نمی خواستهه نزدیک باشیم اصرار نامزدمه

بعد از اینکه فکر هام رو کردم میخوام قبول کنم چون بنظرم وقتتی اینططوری به مادرش وفاداره به منم همینطور میمونه  

راستی حرف هاتون تو تایپک قبلی ایین موضوع خیلی کمکم کرد مرسی  

نظر شمام مثل بار قبل مهمه برام نکته ای چیزی راجب این وصلت

منم یه خاستگار با همین شرط داشتم که مامانم باهامون زندگی کنه و قبول نکردم

بهترین مادرشوهر دنیا هم باشه دوست ندارم، اول جوونیمه دوست دارم با شوهرم راحت باشم تو خونه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا واحد جدا باشید هیچ‌ ایرادی نداره

خیلیم عالیه

من حدود ۵ سال با مادرشوهرم یجا بودم

بعد چند سال جدا شدیم

هنوزم ب شوهرم میگم یکاری کن باز همسایه شیم😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
روزی نهایتن نیم ساعت همو میبینیم

من دوست ندارم هرکس یه نظری داره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍