2777
2789
عنوان

من خنگم واقعا

156 بازدید | 18 پست

اولین سالیه پشت کنکورم،کتابا رو خوندم تست زدم،بیرون نمیرم

دارم روزی ۳تا قرص ضد افسردگی میخورم از آبان 

این چه درصداییه😭😭😭😭😭😭

زیست۲۸

شیمی۲۷

فیزیک۱۸

زیاضی ۱۶

تراز۷۴۰۰

ای خدا من کم درس خوندم؟

صلاح من تو چیه؟

خانوادم این همه برام خرج کردن

الان برای مشاورم کارناممو فرستادم ميگه فکراتو بکن برو رشته هنری،شاید علاقه به درس نداری و توی هنر قوی تر باشی

منی که پارسال و امسال فارسی ۱۹.۲۵ و به بالا هست

ریاضیم ۱۹.۲۵

هویت ۱۹.۵ و سلامت۱۸

عربی۱۹.۷۵

فقط کنکورم ریده

نمیدونم واقعا چی کار کنم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازت که خوب میشه 

درسته پزشکی نمیاری 

ولی بقیه رشته ها میاریی

هدفت پزشکیه؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

کنکور تجربی عجیب سطح بالاس و رقابت بالایی داره 

با خودت مهربونتر باش زندگی همش کنکور نیست 

این تراز و نمره ها هم واقعا ارزشمنده ، فقط کسی که خودش کنکور تجربی داده این حرف منو درک میکنه

با همین تراز و نمره ها هم یه پیراپزشکی  قبول میشی نگران نباش  

مشکل من با آزمون استخدامی دخترم کلاس سومه دیروز داشت ازم دانش میپرسید خدا شاهده یه سوال رو  علامت زده رو که بلدنبودم دوباره میپرسید دوباره بلد نبودم  انقدر شدید که پاشدم با حرکت انجام دادم با ربط دادن حفظ کردم 

عزیزم خنگ نیستی نمراتت خیلی خوبه باورکن ربطی به خنگی نداره بعضیوقتامغزآدم کشش نداره هرچقدم ک تلاش میکنی بی فایدس من خودم هنرستان اینقددرس میخوندم ولی همیشه کمترازاونیکه تو ذهنم بود نمره میگرفتم بااینکه همیشه میخونم ولی بازم کم میارم نمیدونم مشکل ازکجاس😞

زیر نظر روانپزشک دارو میخوری ؟

نهاییت که عالیه 

برای کنکور باید تمرکزتو و بازدهی تو بیاری بالا 

اگه خوب میخونی 

باید حال دلتو خوب نگه داری و موقع تست تمرکزت فقط حل تست باشه نه نتسجش و یا اینکه چی میشه 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊