2777
2789

آقا من یک مقدار پس انداز دارم خب الان چند وقت دیگه نامزدیمه یه ست میوه خوری شیک دیدم بخرم برا جهیزیه یا بزارم خورد خورد خرج بیرون رفتن لباس میشه از این ورم میگم چیزا خورد خورد بگیرم که فشار نیاد به خانواده ام نظرتون چیه قبلا 18پلو خوری خریدم  نظرتون می‌خوام چون صبح قراره برم بخرم میترسم بخرم بعدا پشیمون شم نخرم قیمتش مناسبه پشیمون شم

فقط عزیزم به توصیه بهت مسکنم. قبل عقد حتما برو بررسی کن که تو عقد نامه چیا بنویسی که بعدا به نفعت تموم بشه و یه چیز که میگم اینه تو دوره عقد اصلاا رابطه چنسی نداشته باش باهاشش.. به نفعت خواهد بود از نظر قانونی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عزیزم به توصیه بهت مسکنم. قبل عقد حتما برو بررسی کن که تو عقد نامه چیا بنویسی که بعدا به نفعت تم ...

مرسی خوشگلم از راهنماییت فقط من موندم با این پولم ناچیزه خب بعد یه ست میوه خوری قیمت مناسب دیدم بگیرم یا ولش کنم بعدا

پولم اونقدر نیست مثلاً خیلی کمه در همین حده

والا نمی دونم 

اگر میتونی جلوی خودتو بگیری پولتو خرج نکنی ، تا بعدا پول بیاد دستت بذاری روی این پول یه چیز مهم تری بخری که خیلی خوبه

مرسی خوشگلم از راهنماییت فقط من موندم با این پولم ناچیزه خب بعد یه ست میوه خوری قیمت مناسب دیدم بگیر ...

خواهششش. بزار بعداا  باوو

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

رفتم خریدم بشدت پشیمونم الان همش دارم گریه میکنم

از دستتتت تووو. خدا کته تو ازدواجتم انقدر عجول نباشی و با دقت و عقل بری جلو