آقا من یک مقدار پس انداز دارم خب الان چند وقت دیگه نامزدیمه یه ست میوه خوری شیک دیدم بخرم برا جهیزیه یا بزارم خورد خورد خرج بیرون رفتن لباس میشه از این ورم میگم چیزا خورد خورد بگیرم که فشار نیاد به خانواده ام نظرتون چیه قبلا 18پلو خوری خریدم نظرتون میخوام چون صبح قراره برم بخرم میترسم بخرم بعدا پشیمون شم نخرم قیمتش مناسبه پشیمون شم
فقط عزیزم به توصیه بهت مسکنم. قبل عقد حتما برو بررسی کن که تو عقد نامه چیا بنویسی که بعدا به نفعت تموم بشه و یه چیز که میگم اینه تو دوره عقد اصلاا رابطه چنسی نداشته باش باهاشش.. به نفعت خواهد بود از نظر قانونی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
مرسی خوشگلم از راهنماییت فقط من موندم با این پولم ناچیزه خب بعد یه ست میوه خوری قیمت مناسب دیدم بگیر ...
خواهششش. بزار بعداا باوو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
از دستتتت تووو. خدا کته تو ازدواجتم انقدر عجول نباشی و با دقت و عقل بری جلو