2777
2789
عنوان

اگ پارتنرتون بهتون

176 بازدید | 31 پست

زنگ بزنه بعد شما حواستون نباشه جواب بدین بعدش دوباره زنگ میزنه یا نه؟

ب من  یبار زنگ زد من حواسم نبود  خواب بودم بعدش دیگ زنگ نزد 😑

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. رل و پارتنر و امثالهم از مصادیق فساد و منافی عفت و اخلاق هستن. 

بزار کنار بابا

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سه بار میزنه بعدش دیگه خودم زنگ میزنم🤨

من نه یبار زد دیگه نزد میدونی من اولین باره دارم باهاش تلفنی حرف میزنم قبلش هرچقدر بهم زنگ میزد جواب نمی‌دادم چون خجالت میکشیدم تاحال با پسر تلفنی صحبت نکردم تازه چند روزه عادت کردم ک زنگ میزنه صحبت میکنم .

سلام. رل و پارتنر و امثالهم از مصادیق فساد و منافی عفت و اخلاق هستن. بزار کنار بابا

ما چیز خلاف شرع نگفتیم اصلا خط قرمز و حد و مرز و چارچوب خیلی زیاد داریم مجازی عم هست و حرف خارج از عرف گفته نمیشه 

سلام. رل و پارتنر و امثالهم از مصادیق فساد و منافی عفت و اخلاق هستن. بزار کنار بابا

نتایج این روابط تجاوز و سوء استفادس

هزار بیماری جنسی درکمین دخترای ساده وکمسنه

وجدان صدای خداست.