2777
2789

کمکم کنید اونقد خستم دوسدارم بمیرم ولی وقت مردنم ندارم

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی

شوهرت چرا کمک حالت نیس

خانوادت پیشت نیستن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خدا دو بچه پشت سر هم بهم داده

خدا ک نداده

شما خودت خواستی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم واقعا مادری اونم دو بچه پشت سر هم سخته درکت میکنم . خدا بهت قدرت روحی و جسمی بده به راحتی از ...

دارم میمیرم بخدا دلم میخاد بمیرم وقتشو ندارم

بزرگم دوسالشه

برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️

دو بچه  قطعا خیلی سختی ها داره. و نگهداریشون مثل قدیم نیست صبح برن کوچه بازی کنن شب برگردن . 

متاسفانه خیلی زیاد سخته . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیییلی خستم کم اوردم دیگ

عیبی نداره حالا الان خودتو ناراحت نکن اون حالا یادش نمیمونه ولی واقعا اگه سختته از کسی تو نگهداری کمک بگیر یا واسه ارامش خودتم شده یه تراپیست برو بزرگ میشن دیگه بچن صبوری کن 

خدا که از آسمون نفرستاده خودتون درست کردین بیچاره بچه چه گناهی داره

خیلی شده به من میگن بچه دوم بیار 

ولی من واقعا روحیه و اعصابشو ندارم . و نمیتونم بچه دوم بیارم . خیلی سخته  نگهداری از بچه ها 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .