2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر بچه کوچیک و بچه داری

2104 بازدید | 40 پست

سلام,خانم هایی ک بچه کوچیک دارید,تاحالا شده بخاطر بچه  و بچه داری و خونه داری با همسرتون دعوا کنید؟همسرتون در امور بچه داری و خانه داری کمکتون میکنه؟درکتون میکنه؟بهتون حق میده خسته و کلافه و..باشید یا نه؟کسی دارید ک کمکتون کنه و گاهی بچه نگه داره؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من فقط و فقط خودمم .وقتی بچه بخوره زمین یا مریض شه دعوامون میکنه.مردیکه خرس.عوض اینکه کمک کنه دعوا میکنه بیشور

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم مثل توام ..من دوتا کوچیک دارم شیر بشیره اوردم.همسرم خودشو بکشه ده دقیقه کمک میکنه..

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

بله من

شوهر من که اصلا درک نداره هیچ کمکی هم نمیکنه

حتی با بچه هم بازی نمیکنه

فقط گوشی دستشه  وکلش بازی میکنه 

یک هفته پیشم بخاطر دخترم باهاش دعوا کردم 

هنوزم قهریم
بیشعور بچه رو نیشگون میگیره

شوهرم واسه اینکه پسرم کمتر اذیت کنه روزی چند ساعت میبرش بیرون یا پیش مادرشوهرم.در امور خونه هم هرازگاهی لطف میکنه😂اما خب بعضی وقتا خودم تنبلی میکنم بعضی کارام میمونه که با وجود دو بچه شوهرم درک میکنه

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝

آره بچه ی منم پنج ماهشه ازنظرجسمی بعدزایمان خیلی ضعیف شدم حال روحیمم به دلایلی بده..اعصابم نمیکشه..حتی چندوقت پیش باهمسرم بحثم شد بچه موزدم اولش خندید بعدش گریه کرد..چقد وقتی یادم میفته حالم بدمیشه ازخودم 

من با اینکه شوهرم فوق العاده همراهه و کمک میکنه هم تو بچه داری هم کارای خونه ولی بازم بعد بچه دعوا و بحثامون بیشتر شده بچه داری خیلی سخته واقعا حوصله هر دومون کم شده نمیدونم شایدم بچه من خیلی بدقلقه بچه داری انقد سخت شده واسمون

سلام من سه تا بچه دارم

دوتا پسر مدرسه ایی ودخترم که چهار ماهشه 

همسرجان لطف کنن ریخت وریز نکنن وکارای حداقل خودشون را بکنن هنره خودش میگه تو که سه تا بچه نداری فک کن چهار تاداری خخخخخ

گاهی یه غری میزنم ولی مثل زنبور بی عسل غر بی اثر 

خلاصه خودمم وخودم ولی خداییش وقتی بهم ریز باشه میگه ولش کن اینقد خودتو خسته میکنی چی کار خونه چهارتا بچه اینجوره دیگه خخخخخ

البته من کلا زیاد نمیتونم بشینم همش در حال حرکتم زمانی هم که سوختم تموم بشه میام نی نی سایت حال وهوام عوض شه

میدونی دوستی داشتم شوهرش میگفت اینقد کار از زانو وکمرت نکش اصلا من خاک قالی نمیبینم فقط گل قالیه بخدا داشتن اینجور مردایی هم لطف خداست 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

کلافه ام         همش دعوا سر بچه      امروزم اعصاب خورد کنی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

شوهزم حتی یک دقیقه بچه نگه نمیداره ک مثلا اشپزی کنم,بشدت تنبله,و اگه یک کار کوچیک ازش بخوام با هزار غر زدن من انجام میده بعدش,کلی منت میذاره,فقط تو کاری خودش فرزه,,دلم میخواد بمیرم        تو رو خدا همدردی و ارومم کنید