2777
2789

همش ذهنت درگیره من وسواس فکری هم دارم دیگه خیلی بدتر بنظرم باید خیلی حس بلاتکلیفی است یعنی اگه رابطه تون اون چیزی که می خواهید نشه ( وقت تون،  احساسات تون، و خیلی چیز های دیگه رو حروم کردید!!  عشقم عشق های قدیم! 💙🫠

اره عزیزم 

همون ازدواج سنتی با رضایت طرفین و خانواده ها خیلی بهتره

ادم مورد اطمینان خانواده که باشه ضرر نمیکنه آدم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق هم درده هم درمون بیشتر درد داره... 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

روابط بی هدف ارزش هیچ چیز رو ندارن

نه جوونیت نه انرژیت نه وقتت نه احساساتت نه پولت نه فکرت که مشغلوش بشه 

هیچی!

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

من الان همونمهیجم خوب نبود

درصد کمی میشه که اونم شاید به خاطر بی علاقگیه یکی از طرفین باشه به خاطر رودروایسی قبول کرده باشه و . . .

در کل باید هم مورد اطمینان خانواده باشه هم علاقه باشه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

قدیما دو کلام حرف میزدن، پاش میایستادن. الان طرف چند سال وِر میزنه، دریغ از یه ذره مسئولیت‌پذیری. اصلاً این روزا عده زیادی فرق یین عشق و تنهایی را نمیفهمن. اکثرشون افراد تنهایی هستن که قلبشون با ورود یه فرد جدید به زندگیشون به هیجان میفته. خیلی سریع هم پشت پا میزنن به همه چیز و میرن سراغ نفر بعدی‌، حتی اگه ازدواج کرده باشن و متاهل باشن.

نمیدونم شایدشایدم نهزمونه عوض شدههیچ ادمی روی اصلش نمیمونه

🥺 راستم میگی 

من میترسم عاشق بشم 

چون عاشق بشم ازونایی میشم که خیلیییی واسه طرفشون صدشو میزاره 

چون خیلییی احساساتی و مهربونم 

همه اطرافیانم میگن 

برای دوستامم همینم دقیقا 

بعد میترسم اون آدمه مثل خودم نباشه 

به خاطر همون میخوام چندین سال در قلبمو ببندم تا عاقل تر و بالغ تر و بزرگ تر بشم 

🥺 راستم میگی من میترسم عاشق بشم چون عاشق بشم ازونایی میشم که خیلیییی واسه طرفشون صدشو میزاره چون خی ...

من فکر میکردم مثل توام

گفتم اگه ازدواج کنم لحظه ای جدا نمیشم

ولی بعدش چنان اذیتم کرد

از هرچی مرد بدم اومد

من فکر میکردم مثل توامگفتم اگه ازدواج کنم لحظه ای جدا نمیشمولی بعدش چنان اذیتم کرداز هرچی مرد بدم او ...

الهی بگردم برات 💕🥺

ببین از همین میترسم که احساساتم رو خرج کسی کنم 

که پشیمونم کنه 

الهییی 🥲