2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

9276 بازدید | 103 پست

سلام دوستان من کالری قبلیم از بین رفت نمیدونم چرا؟؟فکر نکنید تازه واردم

چند وقت پیش شوهرم گفت مراقب باش حس خوبی نسبت به پسر خواهرم ندارم انگار بتو نظر داره اما من باور نکردم مثلا میگفت میاد در خونه اول هی تو رو نگاه میکنه و...

تا اینکه امروز صبح دیدم تو چند تا گروه عضو شدم که مال شهر خودمونه دیدم بله کار همون پسره ست بعد چشمتون روز بد نبینه چه گروه هایی نگم بهتره😯😯😯😯😯به شوهرم گفتم گفت دیدیش بهش تذکر بده منم از گروه خارج شدم اما اعصابم کلی ریخت بهم دوباره یک ساعت بعد دیدم تو یه گروه بدتر عضوم کرده منم به شوهرم گفتم اونم گفت این از قصد این کار و میکنه بهت نظر بد داره آدم کسی و تو این گروه ها میبره که یا بهش نزدیک باشه یا بخواد بهش نزدیک بشه منم جایی شکم به یقین تبدیل شد که بهش زنگ زدم گفتم چرا من و اد کردی گفت دستم خورد اما بالاخره خودتون میدانید عضو کردن کسی تو گروه اون جوری نیست که دستت بخوره اونم تازه تو چهار تا گروه حالا شوهرم میگه دیگه نباید بهش محل بدی فقط در حد جواب سلام بچه ها شما با شوهرم موافقین؟؟؟

شوهرت چطور خودش بهش تذکر نداد؟عجیبه که اینجوری راحت این حرفا را بهتون زده

ادم که به پسر خواهرش شک نمیکنه 

شما و پسر خواهرش چند سالتونه؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شوهرت بودم یه کتکی بهش میزدم😑

بلاک کن دیگه نتونه ادت کنه جایی

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بله موافقم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.