2777
2789
عنوان

سوال زنونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست
واااا مکه تجاوزه که زوریه خودشو دلش خواسته دیگه

عزیزم مگه من گفتم تجاوزه؟! گفتم دفعه اول بوده تو مسافرت هم خود به خود کمر خسته میشه یهو پشت سرهم فشار نمی‌آورد به کمرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شوهرت بی ملاحظه است خب اینهمه پشت سرهم تو مسافرت به کمتر فشار اومده

😂😂من خودم گفتم...

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

نازی عقد کردیننننن؟؟؟؟ چی شد یه دفعه آخه یهویی 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

نازی عقد کردیننننن؟؟؟؟ چی شد یه دفعه آخه یهویی

😂😂پیچیدس.مامانم رفته بود معینو دیده بود ک بش بگه ما کات کنیم، 

بعد ک صحبت کرده بود ازش خوشش اومده بود‌.

۲ خرداد اومدن خاستگاری

۷ خرداد مهربرون

۹ خرداد خواستگاری

۱۱ خرداد جشن عقد

از ۱۲ ام تا ۱۶ امم شمال بودیم جات خالی😂

خیلی یهویی شد همچی

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

😂😂پیچیدس.مامانم رفته بود معینو دیده بود ک بش بگه ما کات کنیم، بعد ک صحبت کرده بود ازش خوشش اومده ب ...

وایییی چقدر یهویی شد اصلاً اونایی که تاپیکاتو دنبال می‌کردن از جمله خود من فکرشو نمی‌کردیم انقدر یهویی بخواد همچین اتفاقی بیفته😂 ببین معین چه وردی خونده که اینجوری دل مامانتو به دست آورده😂😂 

پس مبارک دیگه اگر عقد دائم کردید دیگه به هم رسیدید دیگه خیالتون راحت 😍😍 خوشبخت باشید ❤️💜

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍