2777
2789
عنوان

دارم دخترمو از پوشک میگیرم بنظرتون بااین شرایط زود یاد میگیره🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
🤣🤣 دمش گرم. یهو ب استقلال رسید. اینو حواستون باشه یهو دیدی ساک جمع کرد رفت گف دیگه ب کمکتون نیاز ن ...

الهی قربونش برم... نه بابا عوضش ی جور دیگ اذیتم میکنه... غذا نمیخوره و همیشه انتظار داره با من بازی کنه نمیزاره نفس بکشم دو دیقه خودشو تنهایی سرگرم نمیکنه

پسره من پنج سالشه شبا میکنه😩

دست خودش نیست حداقل تا نه سال همینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا امروز شروع کردم دو ماه دیگه سه ساله میشه  البته چند وقته شروع کرده بودم اما چون خونه نبودم نمیشد 

امروز از صبح کلا خونه بودم بهتر میتونستم وقت بذارم برای پوشک گرفتن

من بجای پوشک اموزشی از پوشک شورتی مای بی بی استفاده کردم گفتم تو ام بزرگ شدی باید شورت بپوشی 

حالا تو پوشک که دستشویی میکنه میندازم میره 

البته یه بسته خریدم تموم شد و هی میدیدم دستشویی میکنه چون بیشتر روز بیرون بودیم 

اما امروز گفتم نباید تو پوشک شورتی دستشویی کنه حالا امیدوارم زود یاد بگیره