سلام.دخترم یک ماه دیگه ۳ سالش تموم میشه.من هم پسرمو هم دخترمو زمانی که از همه نظر آمادگی لازم رو داشتن اقدام به پوشک گرفتن کردم.امروز عصر شروع کردم و هر نیم ساعت یکبار سرویس میبرمش.دوبار توی سرویس کارشو انجام داد و جیش کرد ولی حدودا ۱۰ بار لباس زیرشو خیس کرد.البته کامل نمیکنه یعنی یکم که شورتش خیس میشد نگه میداشت بعد سریع میبردمش سرویس اونجا کارشو نمیکرد فقط همون دوبار تو سرویس انجام داد.ولی خب کانل شورتشو خیس نمیکنه اولش از دستش میره ولی سریع کنترل میکنه.بنظرتون زود یاد میگیره؟و اینکه نصف شبم باید بیدارش کنم دسشویی ببرمش؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من پسرمو گرفتم همینجوری اولش یکی دوبار کرد تو شلوارش بعد گفتم دقت کن بگو برات ماشین بخرم دیگه نکرد رااااحت سر یکماه خودش میره خودشو میشوره دیگه کلا راحتم😂
دختر من دوسال و دوماهشو... دو ماهه پیش خودش مای بی بیشو داورد پرت کردم و طی ی اقدام ناکهانی خخخخ خودش میکف جیش پی پی.. حتی ی بارم خرابکاری نکرد از اون موقع
مای بی بیش نکن بنظرم دیگ وقتشه... ی چن بارم جیش کنه عادیه... از این توالت فرنگی اموزشیا براش بخر خیلی تاثیر داره... اصنم سرش داد نزن اگ خرابکاری کرد فقط بگو بهش اروم
شورت اموزشی بخر هم کم دستته هم راحت تر یاد میگیره من دخترم رو به این روش تو ۲۱ ماهگی از پوشک جدا کردم وقتی خودم میرفتم سرویس اونم با خودم میبردم تا یاد گرفت به حال یک بار هم جیش نکرد اصلا ولی سر شیر جدا کردنش یه جور شد که عالم آدم خبر داشدن