2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا ی بار خانواده خودم ی بار همسرم 

اگه دوسش داشته باشم چند جای دیگه میپوشم اگه نه دیگه نمیپوشم

اخه هر شب که مراسم نیست ممکنه قدیمی بشه یا از مد بیفته

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

من کرایه میکنم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اصلا یادم نمیاد تاحالا لباس مجلسی خریده باشم 😂 از خاله ام قرض میگیرم هم سایزمون به هم میخوره هم سلیقه هامون هم تنوع لباساش بالاست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من چون خیلی کم عروسی دعوت میشیم چند وقته زیاد لباس جدید نمیخرم و همون قبلیارو هربار یکیشو میپوشم چون اینجوری صرفه جویی هم میشه تو پول

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

چند باری میپوشم تو جاهای مختلف.

اکثرا بهم تنگ شدن بعد ازدواج و همشونو دادم رفت خیریه

الانم یک دست شیک دارم واسه مکه ای مامان و بابام دوختم

و قرار براین شده که هروقت مراسم دعوت بودم برم لباس بخرم اضافه نخرم که دمده و کوچیک بشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

قبلنا قیمتا خوب بود هر بار عروسی دوعوت میشدم میدی کوتاه میخریدم بعدا هم دو سه بار عقدی تولدی دورهمی میپوشیدم....الان دیگه عروسی نمیرم....چون کادو حداقل سه تومن باید برد.یه لباس خودم یه لباس دخترم حداقل ده میشه....نزدیک سیزده تومن درمیاد.... دیگه عروسیا رو میپیچونم