2777
2789
عنوان

دخترا خیلی نسبت به بچه هام بی مهر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 45 پست

خستگی خیلی بده ادم دلمرده میشه اینکه کسیم کمکت نکنه افتضاح

من بعضی وقتا زورم میاد غذا درس کنم خسته میشم واقعا خدا به هممون صبر بده 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه من پسرم ومیفرستادم مدرسع هی زنگ تفریح میرفتم بهش سر میزدم بیدلیل میرفتم اجازه شو زودتر میگرفتم می ...

با مشاور صحبت کنی فکر کنم حل بشه 

من برعکس رفتم مشاوره راهکار بگیرم چطور رابطم با پسرم بهتر کنم البته هنوز ۳ سالشه ولی ۹۰ درصد تایمش و کاراش با شوهرم بود به خاطر بارداری من 

مریضم میشد با شوهرم دکتر میرفت 

دلتنگ خودمم 

با مشاور صحبت کنی فکر کنم حل بشه من برعکس رفتم مشاوره راهکار بگیرم چطور رابطم با پسرم بهتر کنم البته ...

ممنونم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
افرین، منم از شوهرم پر بودم عصری پسرمو دعوا کردم ول کردم رفتم خونه بابام پشتم گریه میکرد اهمیت ندادم ...

درسته اون لحظه خودمون نمی فهمیم،ولی یه مدت من توجه کردم وقتی با شوهرم خوبم عاشق بچه هام هستم خونه تمیزه غذا خوشمزه هست خودم شاد ومهربانم

افرین، منم از شوهرم پر بودم عصری پسرمو دعوا کردم ول کردم رفتم خونه بابام پشتم گریه میکرد اهمیت ندادم ...

عزیزم پسرت اگه کوچولو هست خودت برو خونه نزار دل کوچیکش بشکنه اونا مثل ما طاقت ندارم

عزیزم پسرت اگه کوچولو هست خودت برو خونه نزار دل کوچیکش بشکنه اونا مثل ما طاقت ندارم

اره اومدم خوابوندمش فقط هم بخاطر اون اومدم، الانم دارم گریه میکنم حالم خیلی بده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اره اومدم خوابوندمش فقط هم بخاطر اون اومدم، الانم دارم گریه میکنم حالم خیلی بده

گریه نکن اگر شوهرت عیب بزرگی نداره باهاش بساز اگر درست نمیشه لج نکن ولش کن به حال خودش،اکر مشکلتون خیلی عمیقه بچتو هم با خودت ببر

گریه نکن اگر شوهرت عیب بزرگی نداره باهاش بساز اگر درست نمیشه لج نکن ولش کن به حال خودش،اکر مشکلتون خ ...

بچمو ک ول نمیکنم اصلا نمیتونم ی آنشب دست باباش بوده بچه ام گشنه خوابید! اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه سرم داره میترکه، تو گوشیش چیزای بدی دیدم من سعی کردم کم نذارم حتی چند روز پیش ی حرف بدی زدم بهش فرداش براش گل خریدم از دلش در بیاد خواستم همه کار کنم ولی ب کاهدون زدم

فیلم دیدی باور کن هرکسی ممکنه کنجکاوی کنه ببینه ممکنه همیشگی نباشه

اوه برا ما از،فیلم گذشته کاش فیلم بود

متاسفم اگر پول داره حداقل برای بچت پس‌انداز خوبی جمع کن

ممنون دعا کن برام مرسی ک باهام صحبت کردی