2777
2789
عنوان

دخترا خیلی نسبت به بچه هام بی مهر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوتارو به خواسته خودت اوردی؟

بی مهرشدنت بخاطر خستگیه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من دوبار بچه خواستم و باردار شدم ولی خدا نخواست بمونن برام، گاهی وقتا میگم خوبه که نیومدن، چون حوصله ی خودمم ندارم گاهی اوقات😕متاسفانه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چند سالته ؟برای خودت وقت میزاری؟بیشتر مادرها خشم از شوهرشون باعث این مشکلات هست رابطه آت با شوهرت خو ...

افرین، منم از شوهرم پر بودم عصری پسرمو دعوا کردم ول کردم رفتم خونه بابام پشتم گریه میکرد اهمیت ندادم ولی از عصر تا الان ک ببینمش با گوشی همش عکس و فیلماشو میدیدم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

منم دلم تنگ نمیشه برای بچه هام 😕 ولی دلیل نمیشه دوسشون نداشته باشمدلبستگی با وابستگی فرق داره

عه من پسرم ومیفرستادم مدرسع هی زنگ تفریح میرفتم بهش سر میزدم بیدلیل میرفتم اجازه شو زودتر میگرفتم میاوردم خونه ..یعنی وابستگی دارم چیکارکنم کم بشه .تاحالا نشده با شوهرم تنها بذارم برم دکتر دلم میخواد پیشم باشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من نگفتم دوسشون ندارمگفتم مهرم نسبت بهشون کمتر شده

اشتباه می کنی فقط خسته ای پسر کوچیک من با پدرش رفت مسافرت اصلا دلم تنگ نشد فقط استراحت کردم،ولی دلیل نمیشه دوستش ندارم فقط چون پیش فعال هست اذیتم می کنه خسته شده بودم

نه عزیزم تو خسته شدی منم زنداییم همینطوری بود دوتا پسر پشت سر هم یکی از یکی خوشگلتر سفید موی بوی مژه بلند یکیشون کیوت یکیشون جذاب ۲ و اون یکی ۸ ساله خیلی اذیت میکنه پسر اولی خسته کنندس واقعا روانیه ولی از وقتی داییم وارد عمل شده اروم تر شدن و زنداییم بهتر شده 

افرین، منم از شوهرم پر بودم عصری پسرمو دعوا کردم ول کردم رفتم خونه بابام پشتم گریه میکرد اهمیت ندادم ...

ای جان، شما مامانا باید خیلی خودتونو ببخشین، شما هم حق دارین خسته و عصبی باشین، ولی کنترل خشم هم خوبه تمرین کنین

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.