2777
2789

البته خانوادشم باشن ولی دختر تنها و بدون خانواده بره 

کار درستیه یا نه؟

منظورم زمان قبل از عقده

ولی عقد موقت بینشون خونده شده

برو

عقد موقتم نبودی میگفتم برو

برای شناختن برو حتما

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بدون خانواده قبل عقد اصلا درست نیست ، بعد عقدم کمتر برید تورو خدا خیلیا رو میبینم بعد عقده یه سره خونه مادرهمسرن و درگیر چالشهای دخالت خانواده همسر و حرمتا از بین میره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
آره ولی در حد متعارف و با دعوت قبلی و فقط زمان محدود مثلا یک وعده ناهار یا شام کلا بعد ازدواج هم همی ...

ببین مثلا شام خانواده دختر دعوتن ولی دختر مثلا از صبح میره

من عقدم بر خلاف نظر بقیه میرم خونشون اگ بخام همش خونه بابام باشم اونم خونه باباش چی دیگ از عقدمتوام ...

عقد نیستن نامزدن 

واسه دختر خواهرم میپرسم 

مردد هست تو روابط

این واقعا دیگه زشته

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

نه اشتباه محضه یه وقت هم کمک ندی اصلا تو آماده سازی و پذیرایی ها من تا حالا یه استکان هم خونه اونا نشستم حفظ حرمت و احترام در حفظ فاصله ها و حریم هاست شما مهمان هستید به عنوان مهمان تو همون زمانی که گفتند مثلا شام میروید و میایید 

عقد موقت هستن نامزدنبازم اشکال داره؟

عقد موقت که اصلا قبول ندارم خیلی کم در حد یکی دو بار در ماه اونم با عزت و احترام و دعوتی کوتاه بره برگرده ، روزای اول هرچی بیشتر برن احترامشون کم میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....