2777
2789
عنوان

بابام با یه خانوم حرف میزنه

398 بازدید | 24 پست

میخوام خانوم های پخته بدون هیجانات الکی جوابمو بدن 

حدود یکسال پیش بابام تلفن‌های مشکوک داشت 

یه بار که رفتن بالاپشت بوم که کولر رو درست کنن، مامانم میره بالا و میبینه با یکی داره حرف میزنه

همین که مامانمو دید ،بدون خداحافظی قطع کرد 

وقتی مامانم ازش پرسید کی لود جواب نداد و دعوا شد 

مدتی هم هست که میبینم با کسی چت میکنن 

بابام معمولا با کسی چت نمیکردن 

اما یه مدته میبینم 

الان یه سوال از موبایلش داشت کنارش نشسته بودم دیدم یه شخصی که اسم یه مرد سیو شده براش پیام داد سلام عزیزم و غیره

من فقط سلام عزیزمشو دیدم 

بقیشو ،سریع گوشیو برگردونو

گوشیشونم رمز داره 

اینم بگن بابام بیرون رسانای مشکوک نداره 

همیشه اینجوری بود که کارای خونه رو انجام می‌داد

یعنی انگار توی رابطه فرقی با قبل نکرده

سوالم اینه دنبالشو بگیرم؟

یا چشمامو ببندم و بگم هر ...میخوان بکنن

وقتی بیشتر سرمایه مال مامانمه و توی زندگی حقوق بابامو داریم،سکوت کنم تا هم زندگیشون خراب نشه ، هم با آبرو زندگی کنیم 

حال مامانمم برام مهمه

یا وقتی توی زندگی من تاثیری نداره هر چی همش بزنم گندش بیشتر در میاد 

از طرفی نمیخوام قبحش بشکنه 

یا خانومه رو شمارشو پیدا کنم چیکار کنم؟ داد و بیداد کنم برای خانومه گورشوگم میکنه؟

آخه سنم هم زیاد نیست که ازم حساب ببرن 

کنکوری ام

لطفا فقط راهکار عاقلانه بدید 

نمیخوام فحش بدید و حرفای ترحم انگیز بزنید

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که چقدر با شخصیت هستی

دوما کاری نداشته باش عزیزم نه اینکه کار پدرتون درست باشه ،به خاطر اینکه بعید میدونم کارشو کنار بذاره شاید با اون خانوم کات کنن بخاطر شما ولی بازم ادامه میده یا با اون یا شخص دیگه ای

.

اگه پخته به حساب میایم کاری نداشته باش شما درستو بخون اونا خودشون آدم بزرگن و صلاح زندگیشونو بهتر از ...

بله که به حست میایین🥲همه ی وجودم بغض و اشکه.فکر کنم باید با خدا در میون بذارم...

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
چیکبار کردی؟🥲

من درحال حاضردارم درس میخونم برای کنکورسعی میکنم مهم نباشه برام چون بامادرم زندگی میکنم باپدرم دوسالی میشه که باهاش زندگی نمیکنم ولی خب وقتی فهمیدم بهش گفتم اونم یاانکارکردیابراش مهم نبود

بله که به حست میایین🥲همه ی وجودم بغض و اشکه.فکر کنم باید با خدا در میون بذارم...

بله آفرین دختر خوب..اینجور مواقع دخالت کردن اونم توسط فرزند خانواده فقط کارو خرابتر میکنه پدر ک ب حرف شما گوش نمیده و تازه بینتون تشنج بدی ایجاد میشه زندگیتونم از هم میپاشه مادرت اگه نفهمیده باشه ک بعید میدونم میفهمه و دعوا راه میفته و احتمالا قهر میره و زمینه برای اون خانوم باز میشه و بقیه ماجرا...

اولا که چقدر با شخصیت هستیدوما کاری نداشته باش عزیزم نه اینکه کار پدرتون درست باشه ،به خاطر اینکه بع ...

چرا با شخصیتم؟🫠

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀