2777
2789
عنوان

حرف حساب زنها چیه

175 بازدید | 29 پست

بهشون احترام بزاریم  خودشون رو میگیرن 

بهشون بی احترامی کنیم  بیشتر جذبمون میشن 

واقعا اینو به عینه  دیدم  

یکی از دوستام هفته پیش بهم گفت همسرم زیاد قهر میکنه  و همش میرم دنبالش دیگه خسته شدم   بهش گفتم  کی رفته قهر گفته دیروز گفتم  محو شو تو فضای مجازی  انلاین نشو  پیگیرش نشو  کلا بیخال شو  مدتی   روز  چهارم همسرش زنگ میزنه  بهم زنگ زد گفتم هیچ پاسخی نده  بلاکش کن   چند ساعت بعدش پدر همسرش زنگ زد ازم پرسید که گوشی رو بردار ضمن احترام  اگر  راجب همسرش پرسید بگه  دیگه خسته شده حوصله قهر بازی رو نداره تکلیفش رو روشن کنند یا زندگی بدون قهر و تمام  

پدرهمسرش بهش میگه بیا صحبت کنیم  حضوری  اینم میگه خیر از دخترتون بپرسین اگه موافقه چون برای قهر بوده   خودش برگرده  و از نو زندگی بدون قهر رو شروع کنیم   بدون حرف و حدیث 

فردای صحبش همسرش برمیگرده 

خواستم بدونم چرا عاشق کم محلی مردا میشن ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بستگی به دعوا داره یسری زنا عرضه زندگی خوب ندارن میان یسری بلاگر هارو الگو قرار میدن زندگیشونو میرینن ولی دعوای الکی لوس بازیه از الان عادت کنی بری خونه بابا عادت میشه واسش

چون یاد نگرفتن جایی باشن که بهشون احترام میارن، مثل بعضی اقایون که هر چقدر بی احترامی میبینن بازم نی نی سایت تشریف دارن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همسرش مگه فرد اول زندگیش نیست حالا چی میشه برای قهر کردن بره آشتی؟به سلطنتتون برمیخوره؟؟

اگه قهر کردن عادت زن بشه واقعا نباید بره 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼