2777
2789
عنوان

حرف حساب زنها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که خبر نداریم داخل زندگی اونا چه خبره

اره 

ولی همیشه هم نباید حقو بدیم به دختری که میره قهر 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

ببخشیدا شما چرا تو زندگی. مردم دخالت میکنیدبعدشم همسرشون رفته قهر باید بره دنبالش

اتفاقا خواستم جلوی دخالت رو بگیریم    زنی که قهر میکنه هر ماه  و همه داستان زندگیش رو به خانوادش میگه احترام شوهرش از بین میبره  به نظرت این زندگی هست اسمش ؟

این اخلاقی که گفتی مرد و زن نداره

مخصوص آدمای سمی و بیخوده

این تایپ شخصیت ها حقارت درونی دارن در برابر محبت و  احترام جفتک میندازن و وقتی جواب بی احترامی شونو میدی میشینن سر جاشون 

ربطیم به جنسیت نداره

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
همسرش مگه فرد اول زندگیش نیست حالا چی میشه برای قهر کردن بره آشتی؟به سلطنتتون برمیخوره؟؟

عصاره تمام منطق خانوم ها رو به زبان اوردین 

این چه منطقی هست که فرد اول زندگی  شوهرش رو  نابود کنه   دور و اطراف بگن مرد بلد نیست زندگی کنه زنش هر روز قهره

اتفاقا خواستم جلوی دخالت رو بگیریم زنی که قهر میکنه هر ماه و همه داستان زندگیش رو به خانوادش میگ ...

خوب اون زنم درست نیست آدم نباید مشکل زندگیشو برا خانوادش بگه 

ولی یه چیز بگم

عصاره تمام منطق خانوم ها رو به زبان اوردین این چه منطقی هست که فرد اول زندگی شوهرش رو نابود کنه ...

چطوری زندگیش تو کشوری که مرد سالاری هست قراره با قهر کردن زنش نابود بشه؟]]😂

برخی موقع باید قاطع بود 

برخی موقع باید بمیریم تا زنده شویم 

برخی قاطعیت ها پیشگیری میکنه از مشکلات آینده 

همیشه مهربان بودن 

همیشه ناز کشیدن 

اسمش خوبیت نیست  اسمش حماقته

چطوری زندگیش تو کشوری که مرد سالاری هست قراره با قهر کردن زنش نابود بشه؟]]😂

کدام مرد سالاری الان تمام قانون از زن ها حمایت میکنه   حتی طلاق هم دیگه نیاز به اذن شوهر نداره