2777
2789

دنبال راه هایی هست  که  من رو حذف  کنه 

من و همه راه هایی که ممکنه  لو بره 

راه های زیادی رو امتحان کرد 

ناراحتم  به خواستش  نرسه ، توطئه  کنه 

.

اول سعی کرد من و نسبت به خانومش بد بین کنه دید نشد و ما قطع رابطه نکردیم 

بعد سعی کرد یه مدت دورهمی ها رو قطع کنه که نشد 

حالا داره به شعور من توهین میکنه 

با رفتارش ، رسما بهم بی احترامی میکنه که قطع رابطه کنم 

۱۰ نفر جمع شین بگین  

قطع رابطه کنم یا به کوری چشمش ادامه بدم .

دلیل هم بگین

نگرانم  برای خودم داستان درست  بکنه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای توبودم طرف رو له میدادم بامدرک کلاعادتمه دوبارعموم ازدواح کرد دوبارش من خیانتش له دادم جداشدن ...

خانومش  کم و بیش  میدونه  ولی نمیخواد از پول  بگذره 

بگین  من با خانوم قطع رابطه کنم  یا نه  دلیل هم بگین 

مرسی گلم 

.

برو بگو که یه جورایی انگار می‌خواد خیانت کنه بگو همه اینا رو برو بهش بگو با مدرک به نظر من ادامه بده چون تو اگه ادامه بدی اینجوری اون نمیتونه به خواستش برسه ولی اگه تو ادامه ندی اون به خواسته‌اش می‌رسه

برو بگو که یه جورایی انگار می‌خواد خیانت کنه بگو همه اینا رو برو بهش بگو با مدرک به نظر من ادامه بده ...

خانومش  میدونه  

نمیدونم  دیگه  چه گندایی  میخواد بزنه  از من میترسه  که لو بدم 

با خانومه  با چه عنوانی  قطع رابطه  کنم 

.
من جای توبودم طرف رو له میدادم بامدرک کلاعادتمه دوبارعموم ازدواح کرد دوبارش من خیانتش له دادم جداشدن ...

افرین عزیزم 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤