2777
2789
عنوان

کیا تجربه لاغری داشتنن

93 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من 24 کیلو وزن کم کردم الان هم تو رژیمم و ورزش و انجام میدم 

الان وزنم 78 هست با قد 170

وزن هدفم 67 هست 11 کیلو دیگه مونده

الان بازو هام نسب به بقیه بدنم بزرگ تره ورزش و دوهفته میشه دارم برا بازو انجام میدم اما تغیری حس نکردم شما که لاغر کردین بازوتون هم لاغر شد؟؟ 

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عزیزم رژیمت رو بزاری یا کارای که کردی فستینگ هم کردی چقدر در روز نی خوردی

من حدود 5 ماه رژیم بودم 25 کیلو رفت 

کالری شماری میکردم روزی 800 تا بیشتر نمیخوردم ورزش هفته ایی سه بار انجام میدادم گاهی هم انجام نمیدادم 

برنج کلا هفته ایی دو وعده اونم 7 قاشق میخوردم 

غذای خاصی هم نمیخوردم همون چیزای عادی مثل تخم مرغ اپز و کوکوسبزی و... سیب زمینی+قند مصنوعی کامل حذف کردم ولی چون عاشق پفک بودم هفته ایی یدونه میخوردم 

دو هفته یه بار هم یک وعده فوت پارتی میگرفتم برا خودم هرچی میخواستم بدون توجه به کالریش 

غذاهایی مثل ماکارانی و انواع غذاهایی که توش سیب زمینی بود هم نمیخورم 

ویتامین هم مثل هیرویت، بیوتن، ویتامین E ،ویتامین D(و زینک پلاس اخر شب میخورم که اشتهامو زیاد نکنه) 

این قرص هارو باهم مصرف نکردم هرکدوم یه دوره

ایشالا که توهم میتونی دوست خوبم🤍

من همراه با قرص لاغری برای اب کردن بازوهام و بالا تنم میرقصیدم و بالاتنمو بیشتر تکون میدادم مخصوصا ر ...

خیلی ممنون

ورزشای بازو انجام میدم امروز سایز گرفتم متوجه تعبیرش شدم انگیزم برگشت ممنون🤍

عالیه انشالله بتونم دمنوش یا قرص چربی سوز نمی خوردی؟؟

نه اصلا خودتو درگیر قرص نکن عوارض زیاد داره 

تا جایی که میتونی تحرک و داشته باش حتی اگه نتونستی ورزش کنی خیلی کمک کنندست توی تغیر سایز 

حتما میتونییی