2777
2789
عنوان

کمر درد روز نهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بارداری عزیزم توکلت به خدا برات دعا میکنم که خدا یه نی نی ناز بزاره تو دامنت🥲😍

مرسی عزیزم

ممنون از محبتت

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

منظرم شکم بود

خخخخخخ

توفیق شد بخندیم😘

چرا درد پریودی دارم  و گاهی هم احساس میکنم زیر دلم سفته

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

ای وی اف چقد هزینه داره اگ منفی باشه برای بار دوم بازم باید همون هزینه رو بدی یا کمتر

حدود ۱۵۰ میلیون

اگر جنین داشته باشی  بار دوم دوباره انتقال میدی با هزینه کمتر 

ولی اگر جنین نداشته باشی دوباره همه چیز ازاول شروع میشه

آفرین بیبی چک اصلا استفاده نکن ، فقط آزمایش .حستو در میکنم ‌.خودم ۴ بار انتقال داشتم و در نا امیدتری ...

عزیزدلم بار چهارم مثبت شدی؟؟

الهی خدا برات حفطش کنه

من این بار دوم که انتقال میدم اگه خدایی نکرده منفی بشه فقط دوتا جنین دارم که اونم معلوم نیست چی بشه

خب منفی میشه ولی از استرس کم میکنه زیاد زوم نشو رو علائم داروهایی ک مصرف میکنی همشون علائم داره بیخی ...

درسته   داروها علائم بارداری دارند  کلا بیخیالبشم بهتره

از بی بی چک منفی هم وحشت دارم

عزیزدلم بار چهارم مثبت شدی؟؟الهی خدا برات حفطش کنهمن این بار دوم که انتقال میدم اگه خدایی نکرده منفی ...

آره بالاخره مثبت شد دفعه ی چهارم .

ممنونم عزیزم ، از ته دلم امیدوارم شماهم مثبت بشید اینبار که میدونم انتظارش چقدر سخته .

خونریزی هم داشتی یا لکه بینی ؟

۲ تا انتقال دادی ؟

آره بالاخره مثبت شد دفعه ی چهارم .ممنونم عزیزم ، از ته دلم امیدوارم شماهم مثبت بشید اینبار که میدونم ...

الهی شکر که مثبت شد براتون خوشحالم.

ممنون از لطفت مهربون

بله دوتا انتقال دادم  نه خونریزی ولکه بینی ندارم کلا زیاد علائم ندارم

فقط گاهی دل درد پریودی و کمر درد  همین 

الهی شکر که مثبت شد براتون خوشحالم.ممنون از لطفت مهربونبله دوتا انتقال دادم نه خونریزی ولکه بینی ند ...

مرسی از شما 😍 منم دوتا انتقال داده بودم و در کمال ناباوری دوقلو باردار شدم ، باورت میشه ؟

بخاطر همین میگم بیخیال باش .

اگر سوالی چیزی داشتی ، بدونم خوشحال میشم کمکت کنم .

مرسی از شما 😍 منم دوتا انتقال داده بودم و در کمال ناباوری دوقلو باردار شدم ، باورت میشه ؟بخاطر همین ...

الهی شکر

الان به دنیا اومدن؟

عزیزم بعدازانتقال چه علائمی داشتی؟