2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما 4مزاج داریم . سودایی . صفراویو بلغمی و دموی . هرکدومشونم دنیایی ان ... احتمالا همسرتون سودایی ان . برید تحقیق کنی راه حل زیاد هست برای متعادل کردن مزاج ها

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
نه سال اره از اول همینطوری بود 

سارایی جان ایشون تقریبا سرد مزاجن و برخلاف نظر خیلیا که میگن فلان خوراکی رو بده مزاجش گرم شه من اینطور تجربه کردم که این تغذیه ها و یا حتی داروها برای کسایی موثره که خوب بودن بنا به دلایلی سرد شدن و میشه احیاشون کرد. 

همسر من هم سرد بودن . البته اینجور که شما به شوهرت میگی یخ من باید بگم سیبری قطب شمال و جنوب و...

ما چند ماه یه بار رابطه داشتیم

همیشه دوست داشتم ازش جدا شم اما چون دوسش داشتم و حتی نمیدونستم به دیگران چی بگم برای جدایی موندم و حالا با داشتن بچه دیگه نمیشه حتی به جدایی فکر کرد موندم سنش بره بالا چی میشه دیگه هیچ ذوقی ندارم

همیشه دوست داشتم ازش جدا شم اما چون دوسش داشتم و حتی نمیدونستم به دیگران چی بگم برای جدایی موندم و ح ...

سارایی جان شما هم بچه داری هم دوستش داری هم رابطه تون به اندازه ی ما سرد نیست 

در کنار این مشکل بزرگ رفتارای احمقانه هم داشت و تو زندگی تکیه گاه نبود. 

من جدا شدم

من دوستش هم نداشتم 

خوب کردی راحت شدی با مجسمه که نمیشه زندگی کرد الهی کسی بیاد تو زندگیت که جبران کنه همه تنهاییهاتو به عنوان یه زن درکت میکنم من اگه جدا نشدم واسه خاطر بابام بود پذیرش این موضوع رو نداشت