2821
2789

بعضیا اینجورین دیگه اخلاقش مهمه 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چیزای گرم بده بخوره ببین فرقی میکنه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

عزیزم شاید .شاید احتمالا رفتار ها و برخورداتون باعثش باشه . البته شایدم نه . یکم شکل روابطتونو تغییر بده شاید تاثیر دلشته باشه . شیرموز با کمی دارچین و گردو عسل خیلی خوبه هم خوشمزه ست هم انرژی زا . اگر خرما هم تو مخلوطش بزنی ک خیلی بهتر امکان داره جوش بزنید فقط 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

من یه کانال میشناسم تو تلگ.رام از یه خانم دکتر بسیار باسواد ... حتی حضوری هم پیششون میرم . این خانم بسیار راهکار های جالبی برای مشکلات مختلف دارن اگر خواستید بگید براتون ادرس کانال رو بفرستم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟