2777
2789
همیشه چیزای غیر قابل باورازجاریم میشنوم ،بنده خداخونوادش وضعیت مالی خیییلی بدی دارن بعددم تولدش وعید ...

شاید برا بچشون مایه میذارن در عوض خودشون قناعت میکنن مامان من که از زندگی خودش میگذره تا من کمبودی نداشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا وسواسا بدترن

اره خیلی کارای عجیب غریب دیگه هم میکنه و بدتر از همه اینکه کارهای عادی مردم و عجیب و غریب می دونه و مسخره می کنه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دختر همسایه مون که ۱. روزه می گرفت ولی نماز نمی خوند و با تاپی که نصف سینه هاشون پیدا  بود جلو ...

😂😂😂😂😂😂

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

وای برای مت وحشتناکترین چیز مسواک زدن تو دستشوییع...اونجا منبع میکروبه اونوقت ی عده میان میگن تو سینک حال بهم زنه مسواک زدن...یعنی مدفوع از اب دهن تمیز تره؟؟؟؟

بعضی ها میخوان بگن ماخیلی تمیزیم...اما ب اون طرف قضیه نگاه نمیکنن...من مسواک هرکس وتودستشویی ببینم عق میزنم...حالم بد میشه واقعا

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

اووووو پس بابای منو ببینین چی میگین ..

تو سینک فین میکنه .اخ  و تف میکنه و همچنین داداشم ...مسواک میزنن..یعنی مامانم مکافات داره طفلک...بعد داداشم باز میاد جلوی آینه سرشو بالا میگیره تو هوا فین میکنه .😝🤤...و عجیبتر وقتی با شوهرم ازدواج کردم از یک دم همشون گ و زو ک بودن و همچنان هستن ینی هم پدر شوهر هم مادر شوهر برادرشوهرمو که نگووو افتضاحه و همینطور شوهرم پاک گوشات کر میشه 🙂😑😑😑

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دختر همسایه مون که ۱. روزه می گرفت ولی نماز نمی خوند و با تاپی که نصف سینه هاشون پیدا  بود جلو ...

ادعای آخرش نابودم کرد 😂😂😂😂 روانی

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
عکس پروفایله بعضی از فامیل های محترم که چشم نزن گذاشتن اخه یعنی چی واقعا بعد کنارشم نوشته خدایا از ن ...

عزیزم شاید اونا چیزای باارزشی دارن ک از دید شما کوچیک و بی معنیه..

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
اووووو پس بابای منو ببینین چی میگین .. تو سینک فین میکنه .اخ  و تف میکنه و همچنین داداشم ...مس ...

😷😷😷😷😷خدا صبرت بده

اووووو پس بابای منو ببینین چی میگین .. تو سینک فین میکنه .اخ  و تف میکنه و همچنین داداشم ...مس ...

وای 😣 من صدای فین و تف میشونم حالم بد میشه فک کن حالا تو سینگ 😐عوق

وای 😣 من صدای فین و تف میشونم حالم بد میشه فک کن حالا تو سینگ 😐عوق

به خدا تا وقتی خونشون بودم عذاب میکشیدم ...یه روز زنگیدم به مامانم همون موقع بابام در حال اخ و تف بود ..مامانم صدای منو نمیفهمید تلفونو قطع کرد بعد زنگ زدم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم شاید اونا چیزای باارزشی دارن ک از دید شما کوچیک و بی معنیه..

به نظر من هیچ چیز کوچیک و بی ارزش نیست ولی این جور پروفایل  گذاشتن  یه جور توهین به دیگران هست وگرنه می تونه همیشه برای خودش ون یکاد بخونه البته نظر منه