نازگل_nazgol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 2948 عنوان کیا واکسن گارداسیل زدن 324 بازدید | 27 پست دوره زمونه ای شده به خدا داستان داریممن چون پلی کیستیکم سونو زیاد میرم و هر بار دکتر سونو واژینال مینویسه ماشالله رعایت نمیکنن که دکتره به همون دست کثافت روکش به زور میزارهاینسری گفتم خانوم دکتر منتقل میشه با این فقط گفت نگرانیتون موجهه !الان قیمتشو دیدم حدود 5 تومن 4 ظرفیتی و 18 تومن 9 ظرفیتیشه 1404/03/14 | 20:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
safforever عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2373 من ۲۷ سالم مجردمیتونم بزنم ؟شرط سنی نداره واسه اثر کردن ؟؟
نازگل_nazgol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 2948 سلام عوارضش زیاده نزن والا قطعا عوارض داره به قول شوهرم همون واکسنهای کرونا کلی عوارض داشت شما چه عوارضی ازش میدونی ؟پس چیکار کنم هی سونو مینویسن؟
نازگل_nazgol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 2948 خوب نیست زدنش چطور ؟چه عوارضی ازش میدونید
نازگل_nazgol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 2948 من ۲۷ سالم مجردمیتونم بزنم ؟شرط سنی نداره واسه اثر کردن ؟؟ شما که واجب نیست برات ما زنای بنده خدا مجبوریم به خاطر سونو های لعنتی نبود نمیزدم
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 6563 والا قطعا عوارض داره به قول شوهرم همون واکسنهای کرونا کلی عوارض داشت شما چه عوارضی ازش میدونی ؟پس چ ... واکسنای کرونا تا دلت بخواد عوارضش تو اطرافیان دیدیم و شنیدیمما که نزدیم کسانی هم که زدن پشیمونندرمورد واکسن گارداسیل حسابی تحقیق کن کن چندسال پیش فیلم خارجی دیدم از عوارضش میگفتن برا مشکلت یسر برو طب اسلامی پیش یه درمانگر مجربتاپیکمو بخون
نازگل_nazgol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 2948 واکسنای کرونا تا دلت بخواد عوارضش تو اطرافیان دیدیم و شنیدیمما که نزدیم کسانی هم که زدن پشیمونندرمور ... نمیدونم چه کنم به خاطر این پلی کیستیک لعنتی خییییییلی رعایت میکنم قندی جات نمیخورم قد 160 وزنم 5939 سالمه ولی تخمک گذاریم تعطیل شدهدکتر خوب میشناسی معرفی کن برام لطفا و اگر تجربه ای داری ممنون میشم از درمانی بگی
ارمای۹۸ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 10362 واکسنای کرونا تا دلت بخواد عوارضش تو اطرافیان دیدیم و شنیدیمما که نزدیم کسانی هم که زدن پشیمونندرمور ... عزیزم وقتی علم پزشکی هست و اینقدر دکتر نخبه و با تجربه هست روی آوردن به طب سنتی واقعا جاهلانه هست. اینقدر دکترها از عوارض داروهای گیاهی و طب سنتی میگن