2777
2789
عنوان

کیا واکسن گارداسیل زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی علم پزشکی هست و اینقدر دکتر نخبه و با تجربه هست روی آوردن به طب سنتی واقعا جاهلانه هست. ...

والا پیش دو تا از بهترین دکترا و معروفترین دکترای زن رفتم 

فقط لتروزول میدن و ویتامین و قرص قند 

من میخوام بارداری داشته باشم ولی خب لتروزول ممکنه باعث دوقلویی بشه که من نمیخوام 

پیچیدست در کل 

گاهی شاید داروهای سنتی اگر وااااااقعا دکتر دانا و متخصصی باشه تا حدودی موثر شه 

هرچند من تا به حال نرفتم   

نمیدونم چه کنم به خاطر این پلی کیستیک لعنتی خییییییلی رعایت میکنم قندی جات نمیخورم قد 160 وزنم 5939 ...

چندنفر میشناسم تنبلی تخمدان داشتن

دونفر میشناسم کیست داشتن

درمان شدن

اگه تهران هستی مدارکت(سونو ازمایش و هرچی که انجام دادی) ببر پیش دکتر علی اراسته تو تاپیکم توضیح دادم درمورد طب اسلامی و دکتر اراسته 

همه شهرا بی شک بهترینایی دارن اما چون دکتر اراسته سرشناستر هستن براهمین اسم ایشون تو تاپیکم اوردم حتی اگه تهرانم نیستین تلفنی تو ایتا میتونین نسخه بگیرین داروها شهرخودتون بگیرین

اگرم تهرانین ماما لیلا تبریزیان و دکتر اشرف یاوری هم خوبن برا تشخیص اما دارو طب اسلامی استفاده کنین دستورای هم که میدن رعایت کنین ان شاءالله زود نتیجه بگیرین

عزیزم وقتی علم پزشکی هست و اینقدر دکتر نخبه و با تجربه هست روی آوردن به طب سنتی واقعا جاهلانه هست. ...

عزیز چندین پزشک تو تهران نماینده طب اسلامی هم هستن

حتی شهرای مختلف پزشکایی هستن که طب اسلامی و سنتی رو قبول دارن اما بخاطر شرایط شغلیشون علنی نمیکنن

والا پیش دو تا از بهترین دکترا و معروفترین دکترای زن رفتم فقط لتروزول میدن و ویتامین و قرص قند من می ...

این ساعت و مکان برا قبل سال بود اگه حضوری خواستین برین بپرسین از منشی شاید یوقت برنامه کاریشون تغییر کرده باشه 

مژده                          مژده

ویزیت حضوری طب اسلامی جهت باروری و بارداری و نوزادان

توسط دکتر علی آراسته

تهران خیابان پیروزی خیابان شکوفه بعد از میدان تره بار

شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۱

نوبت دهی در ایتا ۰۹۳۸۸۲۴۳۹۴۲

هزینه ویزیت انلاین ۸۰ بود

اگه خواستین انلاین ویزیت بشین حواستون باشه شماره کارت بنام علی اراسته باشه

من ۲۷ سالم مجردمیتونم بزنم ؟شرط سنی نداره واسه اثر کردن ؟؟

جدیدا میگن تا حداکثر ۴۵ سال اثر داره

ما هم انشالله در اولین فرصت میزنیم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠